26 / 07 / 2024

Bolu Hayrettin Türbesindeki inşaat

Bolu Hayrettin Türbesindeki inşaat

Bolu D-100 karayolu Tokadi Hayrettin Türbesi girişine yapılacak kavşak inşaatı sebebiyle mera ve tarlalarıyla olan bağlantı yollarının kapatılmasını protesto eden köylüler, şehirlerarası yolu ulaşıma kapattı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bolu Dağı Tüneli uzatılacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını kaydetti. 

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Uzun yola çıkan herkesi ilgilendiriyor; Bolu Dağı Tüneli ile ilgili kritik karar

Bolu'da düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı'nda, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, tünelin İstanbul istikametine doğru 70 metre uzatılacağını açıkladı. İşte açıklamanın detayları...

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Bolu ve Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ve Karabük illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Bolu Göynük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ili, Göynük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Bolu Dörtdivan 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bolu Dörtdivan 2019 projesi nerede? TOKİ Bolu Dörtdivan fiyatları ne kadar? TOKİ Bolu Dörtdivan kurası ne zaman? TOKİ Bolu Dörtdivan başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Bolu Dörtdivan 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi nerede? TOKİ Bolu Seben 2. Etap fiyatları ne kadar? TOKİ Bolu Seben 2. Etap kurası ne zaman? TOKİ Bolu Seben 2. Etap başvuruları nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Bolu'daki Kiliseli Tüccar Hanı butik otel oluyor!

Bolu Gerede'de bulunan Kiliseli Tüccar Hanı restore edilerek butik otel ve ticaret merkezi haline getirilecek.

Turkuaz İş Makinaları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz İş Makinaları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nurullah Cabir Kahraman, Reyhan Türk Kahraman ve Hayrettin Türk ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bolu Hayrettin Türbesindeki inşaat Haberi

Bolu Hayrettin Türbesindeki inşaat

Bolu D-100 karayolu Tokadi Hayrettin Türbesi girişine yapılacak kavşak inşaatı sebebiyle mera ve tarlalarıyla olan bağlantı yollarının kapatılmasını protesto eden köylüler, şehirlerarası yolu ulaşıma kapattı. Mağdur olduklarını belirten Muhtar Hasan Özcan, “Tarlalarımızı nasıl süreceğiz? Altgeçit yapılsın ki, işlerimiz aksamasın.” dedi.


Bolu'nun merkeze bağlı, 400 nüfuslu Yolçatı köyünün bağlantı yolları kapanınca köylüler mağdur oldu. Vatandaşlar, Karayolları tarafından D-100 karayolu Tokadi Hayrettin Türbesi girişine yapılacak kavşak çalışmaları sebebiyle köyün mera ve tarlalara giden bağlantı yollarının kapanmasını protesto etti.


D-100 karayolu Abant kavşağı yakınlarındaki Yolçatı köylülerinin kullandığı bağlantı yolu, Tokadi Hayrettin Türbesi'ne girişine yapılacak kavşak sebebiyle araç ve yaya trafiğine kapatılınca köylüler ayaklandı. Köy giriş yolu kazılıp, kavşak için beton ve demir bariyerlerle set çekildi. Yollarının kapatılmasını protesto eden köylüler D-100 karayolunu her iki...