07 / 05 / 2024

borçka belediyesi meclis toplantısı

borçka belediyesi meclis toplantısı

Borçka Belediye ve Meclis Başkanı Aslan Atan'ın başkanlığındaki toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü. 16 maddelik 5 yıllık imar programı Belediye Meclisince Maddeler halinde görüşülüp oylamaya sunuldu.

Kaş Belediyesi, Patara 'daki toplam 7 bin 744 metrekarelik iki araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satıyor!

Kaş Belediyesi mülkiyeti belediyede olan, Patara antik kentte 2 adet araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkaracak.

Kaş Belediyesi, Patara’da 28 milyon TL’lik arazi satacak!

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı dünyaca ünlü Patara antik kentini de içeren Gelemiş Mahallesi’nde yer alan iki ayrı parsel arazi Kaş Belediyesince ihale yoluyla satılacak.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Artvin Borçka Afet Konutları sahiplerine teslim edildi!

Artvin'in Borçka ilçesinde inşa edilen 44 afet konutunun anahtarları, gerçekleştirilen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Trabzon'da uygun fiyata arsa satışı! Elinizi çabuk tutun sakın kaçırmayın! 

Trabzon Maçka Belediyesi Başkanlığı'ndan Esiroğlu mahallesinde ve merkezde yer alan 6 adet taşınmaz ihale usulüyle satışa sunuldu. İşte detaylar...

Akhisar Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Manisa Akhisar Belediyesi, meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda belediyeye ait kiracılardan 15 Nisan 31 Mayıs tarihleri arası kira bedellerini almayacak.

Kaş Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Antalya Kaş Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında kapalı olan iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacak.

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Artvin Borçka'da bazı köylerin köprü ihtiyacı TBMM'de!

Artvin'in Borçka ilçesinde bazı köylerin köprü ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

borçka belediyesi meclis toplantısı Haberi

borçka belediyesi meclis toplantısı

Borçka Belediye ve Meclis Başkanı Aslan Atan'ın başkanlığındaki toplantıya Meclis Üyelerinden Hasan Gökdemir, Ziya Şan, Nusret Yıldız, Nurettin Okuyan, Mehtap Şentürk, Hüseyin Çakır, Hikmet Carti, Atila Sav, Türkan Küçük ve Ziver Yılmaz katıldı. Yapılan toplantı sonucunda aşağıdaki kararlar alındı. 


KARAR: Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Yasanın 20. 

Maddesi uyarınca Ocak birleşimi için yukarıda belirtilen üyelerin katılımı ile 03.02.2015 gün ve saat 13:00'de Belediye Meclis toplantı salonunda toplandı. Gündem okundu ve görüşmeye geçildi. 


GÜNDEM: 1- Açılış ve yoklama, 2- Saygı duruşu, 3- Bir önceki toplantı tutanaklarının sunumu, 4- 5 Yıllık İmar programının görüşülmesi, 5- Arrikab'ın kapatılmasının görüşülmesi., 6- Kapanış 


Gündemin 1. maddesi gereği, Açılış ve yoklama yapıldı, yoklama sonucunda Meclis üyelerinden Resul ŞENTÜRK mazeret belirterek toplantıya katılmadığı, diğer üyelerin toplantıya katıldığı görülerek, birleşim açıldı. 


Gündemin 2....