25 / 07 / 2024

borcu olanlar ne yapmalı

borcu olanlar ne yapmalı

Borcu olan vatandaşlar ne yapmalı? Oturulan ev satılmalı mı? Daha küçük bir eve mi geçilmeli? İşte yanıtlar...

10 bin, 10 bin 500, 11 bin, 11 bin 500, 12 bin, 12 bin 500, 13 bin TL emekli maaşı olanlar ne kadar maaş alacak? 

Zamlı maaşlarını merak eden milyonlarca emekli ne kadar maaş alacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 10 bin, 10 bin 500, 11 bin, 11 bin 500, 12 bin, 12 bin 500, 13 bin TL emekli maaşı olanlar ne kadar maaş alacak?

Çeyrek altın 5 bin TL olacak! İslam Memiş net tarihi verdi! Altın borcu olanlar aman dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabından Sarrafiye grubu altınlarda beklentisini açıkladı. Çeyrek altın 5 bin TL olacak. Peki yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını ne kadar olacak?

Gram ve çeyreği olanlar aman dikkat! Hayal kırıklığı yaratan altın neden yükselmiyor, elinde altın olan ne yapmalı?

Açıklanan rakamlara göre üç ayda yalnızca yüzde 3,8 prim yapabilen altın neden yükselmiyor? Elinde altın olanlar ne yapmalı? 

2000 yılından sonra sigortalı olanlar ne zaman emekli olabilir?

2000 senesi ve sonrasında işe başlayan, sigortalı olan vatandaşlar için ne zaman emekli olacaklarını bilmeleri de çok önemlidir. Buna göre, kademeli emeklilikten bahsedecek, ne zaman emekli olabilecekleri merak edilen konular arasında yer alıyor. 

Site sakinlerinden aidat ödemeyenlere asansör cezası! Kurdukları sistem, aidat borcu olanları reddediyor!

Bir binada, asansör aidatını ödemeyen bina sakinleri öyle bir sistem kurdu ki, borcu olanlar asansörü kullanamıyor. İşte detaylar...

SGK borcu olanlar dikkat! SGK'dan uyarı geldi! Bu tarihe kadar ödemeyen yandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'dan sigorta borcu olanlar için uyarı geldi. SGK borcu olanların bu tarihe kadar ödemeleri gerekiyor. 

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Dolar borcu olanlar yandı! Net bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru yerel seçimler sorası yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL 32 lira sınırını aşarken, doları nabzını tutan adam Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara uyarı geldi. Geçer, üstüne basa basa doların geleceği net rakamı açıkladı.

Kredi faizleri zirveye çıksa da bankalara borcu olanların sayısı 40 milyonu aştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kredi faizleri zirvelere çıksa da bankalara bireysel kredi borcu bulunan vatandaş sayısı da borç miktarı da rekor seviyeye ulaştı. CHP’nin haftalık ekonomi raporunda yer alan detaylara göre Türkiye'de borcu bulunan vatandaşların sayısı 40 milyonu geçti.

Borcu olanlar için tek tek açıklandı! Bankalarda deprem: Ziraat Bankası 100 bin TL kredi!

Bankaların düzenlemelerinin ardından ihtiyaç kredisi faizleri yeniden gündem oldu. Peki Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faizi ne kadar? Ziraat Bankası 100 bin TL kredi nasıl alınır? İşte Ziraat Bankası 100 bin TL kredi... 

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Ekonomist Barış Soydan uyardı! Kredi kartı borcunuzu hemen ödeyin!

Ekonomist Barış Soydan, 31 Mart Seçimleri'nden sonra doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere birçok ürüne zam yapılacağı uyarısında bulunarak kredi kartı borcu olanların da hemen borçlarını kapatmalarını söyledi.

Kredi kartı borcu olanlara af mı geliyor? Kara listeye alınanlar dikkat!

Kredi kartı borcu olanları yakından ilgilendiren kritik bir gelişme yaşandı. Kredi kartı borcundan dolayı kara listeye alınanlara af mı geliyor? 

borcu olanlar ne yapmalı Haberi

borcu olanlar ne yapmalı

Posta gazetesi yazarı Özlem Denizmen, bugünkü yazısında borçları olan vatandaşlara bazı öneriler verdi. İşte Denizmen'in o yazısı...

Seçim zamanı… Ya borçlar yüzünden kendinizi, çevrenizi suçlamaya devam edip yaşadıklarınıza kahredeceksiniz ya da bir an evvel problemi çözmeye çalışacaksınız. İşte size aksiyon planı...

Her borç ödenir, yeter ki planlı olun. Hepimiz insanız, utanmaya, suçlamaya gerek yok. Bu borçlu durum hayat boyu sürecek anlamına gelmiyor.

■ KÖK SEBEP: Borçlarınızın oluşmasının kök sebebine inmek bu durumdan daha kolay kurtulmanıza yardımcı olur. Diş ağrısına kanal tedavisi gibi düşünün.

■ LİSTE: Tek tek nerelere borcunuz olduğunu listeleyin. Kredi, kredi kartı, el borcu… Borcun faizi, miktarından daha önemli. En yüksek faizli borcu en tepeye yazın ve ödemeye ondan başlayın.

■ VARLIKLARIM: Sahip olduğunuz her şeyi bir yere yazmak kendinizi güçlü hissetmenize...