03 / 05 / 2024

Borusan iş makinesi

Borusan iş makinesi

Borusan, Türkiye’de iş makinelerine hizmet verecek iki merkez açmaya hazırlanıyor. Borusan, 2017’de açacakları iki tesis ile 400 kişiye istihdam sağlayacak.

İnşatta usta maaşı 150 bin TL'yi gördü, müteahhitler işçi bulamıyoruz diye isyan etti!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından yayımlanan İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre inşaatlarda çalışmak üzere ara eleman bulunamıyor. Söz konusu rapora göre, demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü gibi mesleklerde eleman bulmakta zorluk yaşanıyor.

Deprem bölgesindeki inşaat işlerine yoğun ilgi: İş makinesi operatörlüğüne talep 5 kat arttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra başlayan yeniden inşa çalışmaları, inşaatta gerekli olan ekip ve ekipman kullanımına yönelik talebi de artırdı. 

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk üretici firması TürkTraktör, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. TürkTraktör, 2020’nin başında gerçekleştirdiği lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı.

Arçelik'ten efsane kampanya! Arçelik çok amaçlı pişirici alana çay makinesi hediye! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler dikkat! Arçelik MC 6056 I Gurme Şef  Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Arçelik K 3283 IN Çay Makinesi hediye! Son gün 31 Mart 2023 aldın aldın! 

Aktif iyon teknolojili Vestel 10 Kg kurutma makinesi ne kadara satılıyor? İşte Vestel 20 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel KM 10701 10 Kg Kurutma Makinesi ısı pompalı teknolojisi ile kurutma işlevini gerçekleştiriyor. Peki kurutma makinesinde bulunan aktif iyon teknolojisi ne işe yarıyor?

Philips  Elektrikli Çay Makinesi en uygun fiyata nereden alınır, özellikleri neler? İşte 20 Mart 2023 fiyat listesi

Philips HD7301/00 Daily Collection Cam Demlikli Çay Makinesi'nin 1.9 Lt su haznesi ve 0.9 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliği de vardır. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Bosch  Mutfak Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Bosch 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecek çiftler sizler için Bosch MUMS2VM00 Mutfak Makinesi MUM Serie ürününü araştırdık.  İşte Bosch mutfak makinesi hakkında merak ettikleriniz..

Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Homend 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler ve teknoloji mutfağımda olsun diyenler sizin için Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi'ni tüm özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Hoover 12 Programlı Bulaşık Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 17 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi arayışında olanlar, Hoover HF 6C2S0FS-17 12 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı  Bulaşık Makinesi'nin en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Vestel Sade Türk Kahve Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Vestel 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahve severler sizin için Vestel Sade R810 Türk Kahve Makinesi'ni araştırdık. İşte Vestel kahve makinesi hakkında merak ettikleriniz. 

Siemens 14 kişilik solo bulaşık makinesi ne kadar? İşte Siemens 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Kalabalık bir aileyiz diyenler, Siemens iQ500 Solo 60 cm Inox Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler sizler için araştırdık. İşte haberin detayları..

Kahve severler dikkat!  Philips EP2231/40 Espresso Makinesi indirime girdi! İşte Philips14 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahve makinesini değiştirmek isteyenler Philips EP2231/40 Espresso Makinesi yüzde 16 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Regal CMI 91002 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler sizin için Regal CMI 91002 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi'nin özelliklerini ve ne kadara satıldığını araştırdık. İşte Regal 13 Mart 2023 fiyat listesi

Borusan iş makinesi Haberi

Borusan iş makinesi

Borusan Grubu’nun distribütörlük şirketi Borusan Makine ve Güç Sistemleri, 2017 sonuna kadar Ankara’da ve İstanbul’da Komponent Revizyon Merkezleri açmaya hazırlanıyor. Firma daha önce Kazakistan Karaganda’da dünya devi Caterpillar (CAT) ile güç birliği yaparak iş makinelerine servis ve hizmet sunan bir tesis açmıştı.  Borusan Makine ve Güç Sistemleri’nin İcra Kurulu Başkanı Özgür Günaydın, şirketin Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan ve Rusya’da operasyonlar yaptığını, Ankara’da ve İstanbul’da 400 kişiye istihdam sağlanacağını ifade etti. 


Özgür Günaydın, Borusan Makine ve Güç Sistemleri’nin 400 iş makinesinin İstanbul’daki 3’üncü havalimanı inşaatında çalıştığını söyledi. Günaydın, "Normalde iş makineleri günde 8 saat çalışır, ancak 3’üncü havalimanında madenden fazla çalışıyor makineler. 2 milyar metreküp toprak hareketi yaşanıyor bölgede. Günde 1 milyon metreküpün üzerinde toprak hareketi oluyor. Araçları yakından takip ediyoruz” diyor....