23 / 07 / 2024

Brıdge Gayrimenkul adres

Brıdge Gayrimenkul adres

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmigül Özdemir tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Dubai ve Kıbrıs!

Yaptığı açıklamada gayrimenkul ve emlak piyasasının toparlanma eğilimi gösterdiğini dile getiren Remax Revizyon Broker’ı Ramazan Sakallı, son dönemde yatırımcıların yeni rotasının Dubai ve Kıbrıs olduğunu söyledi.

Gayrimenkul yatırımcıları rotayı Kuzey Kıbrıs'a çevirdi!

Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren inşaat şirketi Adelante Construction Kurucusu Oğuz Alp Tan yaptığı açıklamada yatırımcıların gayrimenkul almak için Kuzey Kıbrıs'a yöneldiğini söyledi.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 55 milyon TL sermaye bedeli ile Hansjürg Szadrowsky tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Uçar tarafından kuruldu.

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile  Mın Woong Bahk, M.S.Abdulameer Alfatleve  O.Thaer Hameed Ithawı tarafından kuruldu.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

İhlas Gayrimenkul'den ilk yarıda 219.3 milyon TL'lik satış!

İhlas Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında 219 milyon 367 bin 695 TL'lik yurt içi satış gerçekleştirdi. Şirketin brüt satış karı 26 milyon 215 bin 457 TL oldu.

İhlas Gayrimenkul'ün geçici vergi bildirimi yayınlandı!

İhlas Gayrimenkul'ün brüt satış rakamı 203 milyon 509 bin 011,77 TL olarak belirlendi.

Brıdge Gayrimenkul adres Haberi

Brıdge Gayrimenkul adres

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmigül Özdemir tarafından kuruldu. 

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gökevler Mah.2312.Sok.No.4/19...