29 / 04 / 2024

Brıdge Gayrimenkul adres

Brıdge Gayrimenkul adres

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmigül Özdemir tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 55 milyon TL sermaye bedeli ile Hansjürg Szadrowsky tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Alemdaroğlu ve Nıdhal Brıngı ortaklığında kuruldu.

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Uçar tarafından kuruldu.

Edip Gayrimenkul 2021'de ne kadar satış gerçekleştirdi?

Edip Gayrimenkul tarafından yayınlanan 1 Ocak 2021- 31 Aralık 2021 dönemine ilişkin gelir tablosuna göre, şirket bu dönemde 2 milyon 704 bin 491 TL'lik brüt satış gerçekleştirdi.

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile  Mın Woong Bahk, M.S.Abdulameer Alfatleve  O.Thaer Hameed Ithawı tarafından kuruldu.

KKTC'de dövizle gayrimenkul kiralamalarında kur sabitlemesine gidiliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu yaptığı açıklamada "Gayrimenkul kiralamalarında dövizle ödenecek kira bedellerinde kur sabitlemesine gidilecek. 3 ay süreyle dolar 10 lira, avro 11 lira ve sterlin 12 lira kuru uygulanacaktır." dedi.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

İhlas Gayrimenkul'den ilk yarıda 219.3 milyon TL'lik satış!

İhlas Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında 219 milyon 367 bin 695 TL'lik yurt içi satış gerçekleştirdi. Şirketin brüt satış karı 26 milyon 215 bin 457 TL oldu.

İhlas Gayrimenkul'ün geçici vergi bildirimi yayınlandı!

İhlas Gayrimenkul'ün brüt satış rakamı 203 milyon 509 bin 011,77 TL olarak belirlendi.

Brıdge Gayrimenkul adres Haberi

Brıdge Gayrimenkul adres

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmigül Özdemir tarafından kuruldu. 

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gökevler Mah.2312.Sok.No.4/19...