29 / 04 / 2024

Brıdge Gayrimenkul nerede

Brıdge Gayrimenkul nerede

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmigül Özdemir tarafından kuruldu. 

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 55 milyon TL sermaye bedeli ile Hansjürg Szadrowsky tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Uçar tarafından kuruldu.

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile  Mın Woong Bahk, M.S.Abdulameer Alfatleve  O.Thaer Hameed Ithawı tarafından kuruldu.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muna Hamed Sale tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Harfoush tarafından kuruldu.

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Otomotiv Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Harfoush tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımında Celsus ile buy to let fırsatı!

Kuzey Kıbrıs Gayrimenkul pazarının yıldızlaşan Celsus projesi, şu sıralar kiralanmak üzere satın alınan emlak fırsatı üzerine kurgulanıyor. "Buy to let” sisteminin altın çocuğu olan proje döviz bazında garantili kira getirisi avantajı sağlıyor.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kıbrıs'ta buluşuyor!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Sign of the City Awards (SOTCA) için geri sayım başladı. Projelerin ödüllendirileceği yarışma Kıbrıs’ta tanıtıldı.

Brıdge Gayrimenkul nerede Haberi

Brıdge Gayrimenkul nerede

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmigül Özdemir tarafından kuruldu. 

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Brıdge Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gökevler Mah.2312.Sok.No.4/19...