10 / 05 / 2024

brooks brother şubeleri

brooks brother şubeleri

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un favorisi olan ve ‘başkanların markası’ diye anılan Brooks Brothers ilk mağazasını Zorlu Certer’da açtı. Türkiye Genel Müdürü Füsun Kuran, mağaza için 400 bin euro yatırım yapıldığını söyledi....

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks'tan Türk Lirası açıklaması! Adil değeri 21 TL! 

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks, Türk Lirası'nın adil değerinin 21 TL olduğunu açıklayarak bu durumun şaşırtıcı gelebileceğini ancak ihracat ve ithalattaki değişimlere odaklanmanın önemli olduğunu vurguladı.

Dünyaca ünlü ekonomistten bomba tahmin: Dolar 7 lira birden düşecek!

Ünlü ekonomist Robin Brooks, dolar hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Brooks'a göre, 28 TL'yi aşan doların değeri, 7 TL birden gerileyerek 21 TL seviyesine inecek. Peki bu nasıl olacak? İşin sırrı Mehmet Şimşek'in o açıklamasında mı? İşte cevabı...

Bireysel Emeklilik iptali nasıl yapılır? BES nasıl iptal edilir?

Bireysel Emeklilik iptal işlemi banka şubeleri ve Bireysel Emeklilik birimleriyle gerçekleştirilir. İşte detaylar...

Ünlü ekonomistten kritik Türkiye yorumu! 'Türkiye kalıcı olarak siliniyor'

Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks, Türkiye'de yapılan seçimlerin arkasından kıymetini süratli bir halde kaybeden Türk Lirası hakkında değerlendirmeler yaptı. Brooks, Türkiye'nin Arjantin'nin yolunda olduğunu ve bu durumun "üzücü" olduğunu söyledi.

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or

Dünyaca ünlü ekonomistten şaşırtan yorum: 'Türk ekonomisi patlama yapacak'

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü Ekonomist Robin Brooks, Türkiye ekonomisinin patlama yapabileceğini ifade etti.

Başekonomist doların kaç lira olması gerektiğini açıkladı

Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks, doların adil değerinin 21 Türk Lirası olması gerektiğini dile getirdi. Brooks daha önceki 16.50 liralık tahminini 21 liraya çıkarırken gerekçe olarak ise cari açıktaki büyümeyi işaret etti.

1400 Markette indirim başladı! Tarım Kredi Market nerede, hangi illerde bulunuyor? Tarım Kredi Market şubeleri nerede?

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim bugün itibariyle başlıyor. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Tarım Kredi Market hangi illerde var? En yakın Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri nerede? Dev indirim geliyor!

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki Tarım Kredi Marketleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

A101'de Singer, Brother dikiş makinelerine büyük indirim! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101'de Singer ve Brother dikiş makineleri kampanyaya girdi. Peki Singer, Brother fiyatları ne oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Konut fiyatları neden artıyor? İşte merak edilen o sorunun yanıtı!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan Redstone'un Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı. Açılışa katılan Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Brother Servıce Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brother Servıce Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Wadıı Sawab tarafından kuruldu.

brooks brother şubeleri Haberi

brooks brother şubeleri

Türkiye Genel Müdürü Füsun Kuran, mağaza için 400 bin euro yatırım yapıldığını söyledi. Mağaza tasarımında Rahmi Koç’un özel koleksiyonundan 73 parça kullanıldı. 


Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, en sevdiği markalar arasında saydığı Brooks Brothers’ı getirmek için RMK Classic Giyim’i kurmuştu. Mağazanın tasarımında dikkat çeken ise Rahmi Koç’un kişisel koleksiyonundan 73 parçaya da yer verilmesi. Rahmi Koç’un kendisine ait eski bavullar, kazanılmış kupalar, çizmeler ve kitaplar markanın Amerika’daki orijinal tasarımıyla uygun sergileniyor. Brooks Brothers Türkiye Genel Müdürü Füsun Kuran, markanın ilk günden ilgiyle karşılandığını söyledi. 


8 MAĞAZALIK HEDEF


Füsun Kuran, 3-5 yılda 8 mağazaya ulaşacaklarını belirterek, 5 yıl sonraki ciro hedeflerini 12 milyon euro olarak açıkladı. Fiyatların ABD’den ve internetten makul olacağını vurgulayan Kuran, gömlek fiyatlarının 295 lira olduğunu söyledi.


GÖZÜ BAŞKANLARDA


Ağustos ayında...