30 / 04 / 2024

btm Emprenye Polyester Teçe üretim tesisi hizmete açıldı mı

btm Emprenye Polyester Teçe üretim tesisi hizmete açıldı mı

2013 yılında 200 milyon TL ciroya ulaşan ve yüzde 20'lik büyüme sağlayan BTM Grup önümüzdeki yıl yatırım hamlesinde çıtayı yükseltecek. Mustafa Oran düzenledikleri bir toplantı ile 2014 yılı hedeflerini açıkladı...

Btm Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btm Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ürgen tarafından kuruldu.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

Sasa dünyada bir ilki başaracak!

Honeywell, son jenerasyon Honeywell Oleflex™ teknolojisi ile, SASA Polyester Sanayi A.Ş.’nin, dünyanın en büyük Propan Dehidrojenasyon (PDH) ünitesini Türkiye’de inşa etmesine yardımcı olacağını açıkladı. Tesis bir senede 1 milyon ton propilen üretmeyi amaçlıyor.

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Sasa'dan yüzde 130 bedelsiz sermaye artırım kararı!

Borsa İstanbul’un en gözde hisselerinden Sasa Polyester'in, borsa şirketlerindeki bedelsiz sermaye artırımına katılarak, yüzde 130 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı.

Sasa Polyester 2022 yılında karını 15 kat artırdı! 

Sasa Polyester 2022'nin dördüncü çeyreğinde 2,58 milyar TL net dönem kârı elde etti. Şirket geçen senenin son çeyreğinde 710 milyon TL zarar etmişti.

Patron çok net konuştu! Sasa Polyester’den borsa açıklaması!

Borsa İstanbul’un en gözde hisselerinden Sasa’dan önemli bir açıklama geldi. Borsa İstanbul’da işlem gören ve en fazla takip edilen hisselerden Sasa Polyester’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hisseler ile ilginç bir açıklama yaptı.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

btm Emprenye Polyester Teçe üretim tesisi hizmete açıldı mı Haberi

btm Emprenye Polyester Teçe üretim tesisi hizmete açıldı mı


BTM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Oran düzenledikleri bir toplantı ile BTM Grup'un 2013 yılını değerlendirdi, 2014 yılı hedeflerini açıkladı

Kemalpaşa'da yapılacak olan Emprenye Polyester Teçe üretim tesisi hakkında bilgi veren Levent Ürkmez, su yalıtım membranlarında taşıyıcı olarak kullanılan malzemenin bugüne kadar yurtdışından ithal edildiğini, kurulacak yeni tesis ile 40 milyon dolar döviz tasarrufu sağlanacağını belirtti. 


"Kapasite yüzde 50 artacak"

Toplam 22 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan tesisin 2014 yılının sonunda tamamlanacağını dile getiren Ürkmez, "Yıllardır bu malzemeleri son teknoloji ile üreten İtalyan O.R.V Manufacturing S.p.A. firması ile anlaştık. 35 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesisin makinalarının siparişlerini verdik" dedi.

Ondüle Bitümlü Çatı levhası üretiminde Türkiye'deki iki üretici firmadan biri olduklarını da belirten Ürkmez,...