08 / 05 / 2024

Buenos Aires yeni stat

Buenos Aires yeni stat

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Obelisco Dikilitaşı Buenos Aires'in simgesi oldu!

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te yer alan Buenos Aires Dikilitaşı (Obelisco de Buenos Aires) 50 metrekarelik bir alanda inşa edildi. Anıt, her yıl binlerce turistin ilgisiyle karşılaşıyor.

Buenos Aires Limanı’na talibiz!

Arjantin’in ev sahipliğinde gerçekleşen “G-20 Liderler Zirvesi” için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yola çıkmadan önce Global Ports Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman ile Vahap Munyar röportaj gerçekleştirdi. 

Eminönü'nün tamamı yayalaştırılacak!

Başkan Mustafa Demir, " Bizim hedefimiz Eminönü’nün hepsini yayalaştırmak. Mesela Gedikpaşa’yı Buenos Aires’e çevireceğiz. Çünkü Sultanahmet Meydanı’na otobüs gelip park ediyor. Buna da kimse ‘Dur’ demiyor. " dedi.

İBB meclis üyeleri Latin Amerika'da kentsel dönüşümü inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Latin Amerika turuna çıkıyor. 7 AKP’li, 2 CHP’li meclis üyesi 18 Şubat’ta Brezilya Arjantin ve Şili yolcusu heyet Rio, Sao Paulo, Buenos Aires ile Santiago’da kentsel dönüşümü inceleyecek.

Arjantin'de izinsiz inşa edilen 200 malikane tespit edildi!

Arjantinli vergi müfettişleri, insansız hava araçlarıyla malikânelerdeki kaçak yapıları tespit etmeye başladı. Buenos Aires’te son bir ayda izinsiz inşa edilen 200 malikâne ve 100 havuz tespit edildi...

Türk Hava Yolları Boston seferlerine başladı!

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, şirketin Amerika kıtasında Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York ve Washington'un ardından uçuş sağlayacağı 9. nokta Boston oldu.

THY, Boston seferlerine başladı!

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, şirketin Amerika kıtasında Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York ve Washington'un ardından uçuş sağlayacağı 9. nokta Boston oldu...

Buenos Aires'te kerpiç bir okul!

Villa 31'in arkasında gök-delenler doluydu. Üstünden arabayla geçerken soyalı tavuk kokuyordu. Hemen viyadük altında ünlü bir Çin lokantası vardı

Alberto Cioffredi, Maradona için 2 gökdelen dikecek!

İtalyan asıllı işadamı Alberto Cioffredi, Arjantin 'in başkenti Buenos Aires 'e efsane futbolcu Diego Armando Maradona onuruna iki gökdelen dikme kararı aldı...

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Buenos Aires yeni stat Haberi

Buenos Aires yeni stat

Arjantin'in Buenos Aires şehrinde yeniden inşa edilen Estudiantes de La Plata takımının stadyumu görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;"Aslanlar" unvanıyla bilinen Estudiantes de La Plata takımının stadının açılışında hologram gösterisi yapıldı ve stat etrafında dolanıp kükreyen dev aslan sergilendi.

Stadyuma gelen taraftarlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, ilk kez Aralık 1907 yılında yapılan tarihi stadyum güvenlik endişesi nedeniyle kapatılmış, daha sonra ise tekrar inşaa...