03 / 05 / 2024

Burçak Pekin hayatı

Burçak Pekin hayatı

MATU mimarlık AŞ' nin İstanbul şubesi temsilciliğini üstlenen mimar Burçak Pekin kimdir? Mimar Burçak Pekin, hangi projelere imza attı? İşte Mimar Burçak Pekin' in biyografisi...

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Su Durhasan ve Gıll Joshua Davıd ortaklığında kuruldu.

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Hakkı KOÇAK kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vizyon Grup bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir Hakkı KOÇAK kimdir? Hakkı KOÇAK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı KOÇAK'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Hakkı KOÇAK`ın hayatına dair merak edilenler.

Xiaomi Heyplus akıllı saat kaç TL? Özellikleri neler? 10 Ocak 2023 Fiyat Listesi

21 güne kadar pil ömrü, bluetooth müzik kontrolü, alarm, kapsamlı sağlık izleme gibi özellikleriyle kullanıcısının hayatını kolaylaştıran Xiaomi Amoled Ekran Akıllı Saat indirime girdi. Peki piyasada ortalama 1.599 TL’den satılan Xiaomi saat özellikleri neler, hangi fonksiyonları var, fiyatı kaç

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Sencer Çokgör tarafından kuruldu.

14 ayar altın günlük bilekliklerde net yüzde 20 indirim! Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Günlük hayatında kolundan hiç altın bileklik eksik etmeyenleri sevindirecek güzel haber Koçak'tan geldi. Koçak'ta 14 ayar altın bilekliklerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi.

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Akıllı saat almak isteyenelere MediaMarkt ve Teknosa'dan dev fırsat! İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Akıllı saatlere olan ilgi son zamanlarda katlanarak arttı! Türkiye'nin en büyük teknoloji marketleri arasında yer alan Teknosa ve MediaMarkt'ta hayatın bir bütünü olan akıllı saatleri satışa çıktı!  İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Akıllı saat almak isteyenlere A101'den müjde! Birbirinden eşsiz akıllı saatler satışta! 29 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinin öncülerinden A101, hayatın vazgeçilmez bütünü olan akıllı saatleri satışa çıkardı. Peki, A101'de hangi akıllı saat ve akıllı bileklikler satışa çıktı? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'tan akıllı saat almak isteyenlere müjde! Apple, Huawei ve Xiaomi'de dev fırsat! 28 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük süpermarketlerinden biri olan Migros, hayatın bir bütünü olan akıllı saatleri satışa çıkardı. Sadece internete özel fiyatlarla sunulan bu akıllı saatlerden birini stoklar tükenmeden hemen alın! Peki, Migros'ta hangi akıllı saat ve akıllı bileklikler satılıyor?

Akıllı saat almak isteyenlere A101'den güzel haber! Birbirinden eşsiz cihazlar satışta! 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan A101, hayatın bir bütünü olan akıllı saatleri satışa çıkardı. Peki, A101'de hangi akıllı saat ve akıllı bileklikler satılıyor? İşte 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Akıllı saat almak isteyenler dikkat! Dev fırsat başladı, sakın kaçırmayın! İşte 27 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Vatan Bilgisayar,hayatın bir bütünü olan akıllı saatleri indirimli fiyatı ile satışa sundu. Sadece internete özel fiyatlarla çıkan bu akıllı saatlerden birine hemen siz de sahip olun! Peki, Vatan Bilgisayar'da akıllı saat fiyatları ne kadar? Vatan Bilgisayar'da hangi akıllı saatler satılıyor? İşte 2

Burçak Pekin hayatı Haberi

Burçak Pekin hayatı

Burçak Pekin kimdir?

Burçak Pekin, Aralık 1977 İzmir doğumlu. Lise eğitimini İzmir Saint Joseph Lisesi'nde tamamladıktan sonra girdiği İTÜ Mimarlık Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 


Hemen ardından taşındığı Paris'te 9 yıl kadar yaşadı. Bu süre içinde; 4.'üncü senesinden giriş yaptığı Ecole Spéciale d'Architecture (ESA) dan "Düşeyde Yaşam" konulu diploma tezi ve projesiyle mansyon alarak mezun oldu; ESA'da belli aralıklarla 3 farklı yarıyılda Prof. Dr. Jacques Pochoy'nın asistanlığını üstlendi; ve birçok bitirme projesi sunumunda jüri üyeliği yaptı. 


2009'da proje şefi olarak çalıştığı Valérie Vaudou & Laurence Allegret mimari bürosundan ayrılarak İstanbul'a döndü. 1 yıl kadar Gökhan Avcıoğlu (GAD) ile çalıştı.


2010 ekim ayı itibariyle, geçtiği tüm mesleki süreçlerde her zaman organik bağ içinde bulunduğu MATU mimarlık AŞ'nin İstanbul şubesi temsilciliğini üstlendi. 


Bu sürecin sonunda Hanife...