05 / 05 / 2024

Burçelik yatırımcı ilişkileri

Burçelik yatırımcı ilişkileri

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı.

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Altın yatırımcıları dikkat! Hatice Kolçak uyardı: 400 lira birden artacak

Altın fiyatlarına ilişkin öngörüleri ile gündeme yön veren ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarını uyardı. İşte Hatice Kolçak'ın altın yorumu...

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında ünlü ekonomistten yeni rekor sinyali! Tek tek açıkladığı rakamlara yatırımcılar şaştı kaldı!

Altın fiyatları, ABD'deki iki bankanın iflas etmesiyle beraber yükselişe geçti. Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altının geleceğine ilişkin İslam Memiş birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Borsalarda yükseliş sürecek mi? Efsanevi yatırımcıdan borsanın geleceğine ilişkin şok edici tahminler!

Efsanevi yatırımcı Michael Burry, şu sıralar herkesin ilgi odağında olan borsalar ile ilgili dikkat çekici tahminlerde bulundu. Burry, bazı uzmanların iyimser tahminlerinin aksine gelecek döneme ilişkin biraz daha temkinli.

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş'ten son dakika kripto para açıklaması geldi! 

Altın Piyasaları Uzmanı, ekonomi yorumcusu İslam Memiş, kripto para piyasalarına ilişkin çarpıcı uyarılarda bulundu. Peki Kripto para yatırımcıları ne yapmalı? İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o soruların yanıtları...

Milli Emlak Safranbolu'da 121 bin liraya dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Çeşme Mahallesi'ndeki dükkanı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki kamu konutunu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:20'de yapılacak.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili İvrindi ilçesi, Evciler Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:15'te gerçekleştirilecek.

Burçelik yatırımcı ilişkileri Haberi

Burçelik yatırımcı ilişkileri

Burçelik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 3 Ocak 2014 tarih ve II-17.1 No'lu Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11 'nci maddesi uyarınca;

Yatırımcı İlşkileri Bölüm Yöneticiliğine ve  Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliğine şirketimizde tam zamanlı olarak görev yapan Sayın Işıl Savrum ve

Yatırımcı İlşkileri Birim üyeliğine şirketimizde tam zamanlı olarak görev yapan Sayın Sabahat Karataş'ın görevlendirilmesine karar...