06 / 05 / 2024

burdur heyeti

burdur heyeti

Burdur heyeti Ankara'da TOKİ yöneticileri ile görüşme yaptı. Görüşmede Burdur'un uzun zamandır gündeminde olan Depremevleri'ne yeni konutlar yapılması gerektiği konuşuldu.

Burdur Depremevleri'ne yeni konutlar yapılmalı!

Burdur heyeti Ankara'da TOKİ yöneticileri ile görüşme yaptı. Görüşmede Burdur'un uzun zamandır gündeminde olan Depremevleri'ne yeni konutlar yapılması gerektiği konuşuldu.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Yüzde 12 peşinatta, kalan bedel için 180 ay vade imkanı sunan projede aylık taksitler 263 TL'den başlıyor.

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ Konutları!

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ Konutları başvuruları devam ediyor. Dairelerin 74,76 ile 106,31 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede 156 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta satış işlemleri T.C Ziraat Bankası aracılığıyla yürütülüyor. Projede toplam 47 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Burdur Ticaret Odası'nın binası onarılıyor!

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) hizmet binasının dış cephe ve iç bölümlerinde tadilata girildi.BUTSO hizmet binasını kaplayan mavi alüminyum çerçeveler sökülerek, aynalı cam kaplama yapılıyor.

Antalya-Burdur-Isparta çevre düzeni planı askıda!

27 Ağustos 2015 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan Antalya - Burdur - Isparta Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası binası onarılıyor!

BURDUR Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) hizmet binasını kaplayan mavi çerçeveler sökülerek cam kaplama yapılıyor. Mavi çerçeveleriyle bilinen BUTSO, yeni yüzüyle cam kaplamalı olacak.

Burdur'daki İstasyon Caddesi yenilendi!

Burdur'da "marka cadde " oluşturmak amacıyla İstasyon Caddesi'nde başlatılan çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

CHP heyeti viyadük inşaatını inceledi!

Çanakkale otoyolu Koyundere Mevkisi’nde yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılmasıyla, demir ve harçların altında kalan 4 işçinin hayatlarını kaybettiği yerde CHP heyeti inceleme yaptı.

Burdur'a 3 gölet daha yapılacak!

Burdur’un Yeşilova Kayadibi, Tefenni Yaylaköy, Çavdır Küçükalan Gölet ve Sulamaları için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla kamu yararı kararı alınması hususunda olurlar düzenlendi.

Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ başvuruları yarın son!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Burdur Çavdır 2. Etap 'ta 54 adet konut başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. Burdur Çavdır 2. Etap TOKİ başvuruları yarın son.

TOKİ Burdur Çavdır başvuruları ne zaman bitiyor?

2+1 ve 3+1 daire seçeneğinin yer aldığı TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap projesinde toplam 54 konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Burdur Çavdır başvuruları ne zaman bitiyor?

Burdur'da mermer ocağı proje toplantısı 23 Haziran'da!

Hayati Işık tarafından Burdur'da Mermer Ocağı İşletmesi kurulması için 23 Haziran'da saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

burdur heyeti Haberi

burdur heyeti

Depremevleri TOKİ kentsel dönüşüm hamlesinde bir sevindirici gelişme de, iktidarı muhalefeti ile Burdur'un önemli bir meselesinde Burdur'un dinamiklerinin biraraya gelmesi oldu. Özlenen fotoğraf karesinde iktidar partisi ve muhalefet partisi Milletvekilleri ile Belediye yöneticileri birlikte yer alarak, Ankara'da temaslar gerçekleştirdi. 

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile gerçekleşen görüşmede, Burdur merkeze üçüncü etap TOKİ konutları yapılması kesinlik kazanarak, bundan sonra yapılacak süreç, yol haritası belirlendi.

 İlimiz AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik konu hakkında şu açıklamayı yaptı: 

DEPREM EVLERİNDE TOKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İLK ADIMI ATIYOR 

"Ankara'da TOKİ Başkan'ı Mehmet Ergün Turan'ın makamında, TOKİ Başkan Yardımcımız Hemşehrimiz Mehmet Özçelik'in de İstanbul'dan Burdur için Ankara'ya gelerek toplantıya katılmıştır. Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Ak Parti Merkez...