21 / 07 / 2024

Burhan Şahin

Burhan Şahin

Çelikbilek İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burhan Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos 'ta İstanbul İl'i, Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1171.Sokak 'ta kuruldu.

Shn Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shn Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Şahin tarafından kuruldu.

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Burhan Şahin tarafından  kuruldu.

Çelikbilek İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikbilek İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burhan Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos 'ta İstanbul İl'i, Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1171.Sokak 'ta kuruldu.

Burhan Karahan: Su yalıtımı binaların korozyonunu önlüyor!

Bitümlü Su Yalıtımı Üreticiler Derneği (BİTÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, su yalıtım sektörünün 2013 yılında olumlu bir tablo çizdiğini bildirdi. Su yalıtım sektörünün büyümeye ve gelişmeye açık olduğunu vurguladı...

Burhan Özdemir: Yurtdışı müteahhitlik sektörüne devlet desteği sağlanmalı!

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, Türkiye' nin 2023 hedeflerinde yurtdışı müteahhitlik sektörüne düşen 100 milyar dolarlık paya nasıl ulaşabileceğinin yol haritasına ilişkin konuştu...

Burhan Özdemir: Müteahhitlik sektöründe 2023 yılı hedeflerine ulaşmak zor değil!

İşadamları Derneği (MÜSİAD) inşaat Sektör Kurulu Başkanı olan Burhan Özdemir, yurt dışı müteahhitlik sektörüne devlet desteği sağlanırsa 2023 yılı hedeflerine ulaşmanın zor olmadığını dile getirdi.

Fatma Şahin: Çok sayıda yeri imara açmamız ve çok sayıda konut yapmamız gerekiyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, üç aylık dönemini Nurgün Balcıoğlu’na değerlendirdi. Şahin, "Kentte yaşamaya başladığınızda çok net gördüğünüz sorun konut. Çok sayıda konut yapmamız gerekiyor" dedi...

Burhan Silahtaroğlu'ndan iflas erteleme başvuruları ile ilgili ilk açıklama!

Silkar'ın kurucusu Burhan Silahtaroğlu ve üç çocuğu, mahkemeye yaptıkları iflas erteleme başvuruları ile ilgili ilk kez konuştu. Burhan Silahtaroğlu “Sektörde öncü olmanın bedelini ödedik” dedi

Fatma Şahin: 100. Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentileri asılsız!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 100'üncü Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentilerinin asılsız olduğunu söyledi. Şahin, "Tam tersi biz 100'üncü Yıl Parkı'nı devam ettirmek için karar verdik...

Fatma Şahin: Gaziantep'teki konut yetersizliğine bir çare bulacağız!

Gaziantep'in önemli sorunlarından biri olan konut yetersizliğine bir çözüm getirmeyi hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor. Şahin, bu amaçla tecrübeli kuruluş KIPTAŞ yetkilileri ile görüştü.

Ali Şahin kimdir?

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin kimdir? Ali Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Şahin, ne zamandan beri Orman Bölge Müdürü olarak görev alıyor?

Burhan Sili: Alanya'da turizm sezonu 12 aya yayılabilir!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, "Türkiye'de yılda 30-34 milyar dolarlık bir gelirin elde edildiği turizmde yaz kış farkının kapanması halinde 7 milyar dolar seviyesinde para daha ekonomiye kazandırılabilir" dedi. ..

Aksaray Müteahhitler Birliği, Haluk Şahin Yazgı ile bir araya geldi!

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) yönetimi Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibi ile tanışma ve istişare yemeğinde bir araya geldi. Programa çok sayıda AKMÜB üyesi katıldı.

Burhan Şahin Haberi

Burhan Şahin

Çelikbilek İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burhan Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1171.Sokak'ta kuruldu.


Çelikbilek İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat malzemelerinin imalatını ve pazarlamasını yapmak, 2) İnşaat ile ilgili her türlü hafriyat ,nakliyat,stabilize,figüre yapmak ve yaptırmak,ihalelere girmek,ihale açmak, 3) Her türlü inşaat Taahhüt işlerine iştirak etmek,teslim etmek. Şirket adına gayrimenkuller satın alıp bu gayrimenkullere inşaat tesis etmek,yapmış olduğu tesisleri satmak veya gerektiğinde kiraya vermek, 4) İnşaat sektöründe ihtiyaç duyabileceği her türlü inşaat makinelerini ve aksamını almak ve satışını yapmak, 5) Satın aldıkları arsalar üzerinde konut,iş merkezleri inşaatlarını yapmak ve gerektiğinde bunları satmak,kiraya vermek, 6) Her türlü yol, asfalt,bordür,kanal işlerini yapmak, 7) Her türlü resmi ve özel kurum ve kuruluşların...