15 / 05 / 2024

burhaniye zeytin osb temel atma

burhaniye zeytin osb temel atma

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova yıllardan beri hâyal edilen Zeytin Organize Sanayi Bölgesi'nin startını vermekten mutlu olduklarını belirtterek, valiye, Ticaret Odası'na ve OSB Derneği'ne körfez halkı adına teşekkür etti...

Burhaniye'de doğa katliamını gizlemek için villaları yeşile boyadılar!

Burhaniye’ye bağlı Pelitköy’de 14 sene önce yüzlerce zeytin ağacı kesilerek müstakil villaların olduğu bir site inşa edildi. Daha sonra tepkiler üzerine yapılan doğa katliamını gizlemek için villaları yeşile boyadılar

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

Burhaniye İhtisas OSB'nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 45 hektarlık alanda içinde 36 tesisin bulunacağı Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) temeli törenle atıldı.

Manisa Akhisar Zeytin OSB'nin alt yapı ihalesini Nimtaş İnşaat kazandı!

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde kurulan ve 28 parseli satılan Zeytin-Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı işleri ihaleyle Nimtaş İnşaat'a verildi.

Balıkesir Burhaniye Zeytin OSB'nin temeli 16 Temmuz'da atılacak!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi için 16 Temmuz’da temel atma töreni düzenlenecek. 36 işletmenin yer alacağı Zeytin OSB 440 dekarlık alan üzerine inşa edilecek.

Burhaniye’de OSB hazırlıkları başladı!

Balıkesir Burhaniye’de OSB’nin kurulacağı alan içerisinde bulunan Romen vatandaşların konakladığı alanda yapılan kamulaştırmalar ve gerçekleştirilen tahliyelerin ardından, Burhaniye Belediyesi Ekipleri derme çatma binaların yıkımına başladı.

Akhisar Zeytin İhtisas OSB çalışmaları başladı!

Kurulum aşaması tamamlanıp parsel satışlarına başlanılan Akhisar Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar başladı.

Burhaniye'de köylere MOBESE kuruluyor!

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, bazı bölgelerde zeytin ve hayvan hırsızlığının artması üzerine jandarma ile işbirliği yapan belediye kırsal bölgelerdeki 60 noktaya MOBESE kurulması için çalışma başlattı.

Türkiye'nin ilk zeytin ihtisas OSB'si Manisa'da kuruldu!

Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu. 13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı.

İlk zeytin ihtisas OSB'si Akhisar'da kuruldu!

Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu. 13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı.

Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'si kuruldu!

13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu.

Türkiye'nin ilk zeytin ihtisas OSB'si kuruldu!

13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı. Tanıtım toplantısı yapılan OSB için talepler alınmaya başlandı.

Akhisar'da zeytine özel OSB kuruluyor!

Akhisar'da zeytine özel OSB kuruluyor. Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş işlemleri tamamlanırken; Türkiye’nin dört bir yanından yatırımcılar taleplerini iletmeye başladı.

burhaniye zeytin osb temel atma Haberi

burhaniye zeytin osb temel atma

Körfez de, zeytinciliğin tam göbeğinde bulunan Burhaniye, yıllardan beri beklediği Zeytin Organize Sanayi Bölgesine kavuşuyor. Belediye bölge kamulaştırılan alanda yıkımı başlattı 


2013 Adramytteion kazıları başladı

 Yrd. Doç. Dr. H. Murat ÖZGEN danışmanlığında Burhaniye Kuva-yı Milliye Müzesi tarafından Burhaniye Belediyesi Sponsorluğunda sürdürülen Adramytteion (Ören) Kazılarının bu yılki ayağı 10 Temmuz'da başladı. 

15 Eylül'e kadar sürdürülecek çalışmalar Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi başta olmak üzere, İstanbul Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi öğretim üye ve elemanları ile 8 farklı üniversiteden 75 öğrencinin katılımıyla gerçekleştiriliyor. 


Kazılar, Klasik Arkeoloji, Sanat Tarihi, Sualtı Arkeolojisinin yanı sıra, Mimarlık ve Enformatik gibi birçok destekleyici disiplinlerin uzmanlarının katılımı ile disiplinler arası bir çalışma olarak sürdürülecek. 

Arazi kampanyaları neticesinde kış aylarında da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Arkeoloji Bölümü bünyesinde devam ettirilmiş olan çalışmalarla ulaşılan farklı...