02 / 05 / 2024

burs başvuruları

burs başvuruları

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bünyesinde bulunan Türkiye Çevre Koruma Vakfı 2014 yılı itibarı ile hak kazanan 38 yüksek lisans ve doktora öğrencisine burs veriyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, ortaöğrenim burs başvurularını açıkladı

Vakıflar Genel Müdürlüğünce ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilen burs başvuruları sonuçlandırarak açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün burs başvuru sonuçları açıklandı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru sonuçları, 16 Ekim 2023 ve 1 Kasım 2023'te sona eren ortaöğrenim ve yükseköğrenim başvurularının tamamlanması ile birlikte araştırılmaya başlandı. 2023-2024 yılları arasında VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte haberin ayrıntıları...

İBB tarafından uygulanacak olan burs başvuruları uzatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB) burs başvurusunu 3 Kasım 2023 Cuma gününe kadar uzatıldığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

KYK burslarına zam gelecek mi? KYK burs başvuru sonuçlarını ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından, binlerce öğrenci merakla KYK burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bu sene ilk defa üniversiteye gidecek veya ara sınıf öğrencileri KYK burs sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor.

KYK burs başvuruları başladı

Üniversite öğrencilerinin en önemli gelir kaynağı olan KYK burs başvuruları başladı mı sorusu merak konusu. Yapılan açıklamada başvuruların bugün başladığı duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Milyonlarca öğrenciye 3 bin TL burs verilecek! Ortaokul, lise, üniversite burs başvuruları onaylanan hemen faydalanacak!

Okulların açılmasıyla birlikte 2023-2024 eğitim öğretin yılı başladı. Bu kapsamda milyonlarca öğrenci okullarında eğitim görmeye başladı. Okulların açılmasıyla burs veren kurumlar da merak konusu oldu.

Üniversite öğrencileri için 2023 TEV burs başvuruları başladı: Kimler başvuramaz, nasıl başvurulur?

2023-2024 akademik yılı, üniversitelerin öğrencilere kapılarını yeniden aralamasıyla başladı. Yeni başlayan gençler ve devam edenler, eğitim giderlerini desteklemek adına burs olanaklarına yöneliyor. Bu noktada Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından sağlanan burs fırsatları öne çıkıyor.

TEV burs başvuruları başladı: Şartları karşılayan öğrencilere ayda 2500 TL burs verilecek!

2023-2024 eğitim öğretim yılı, üniversitelerin kapılarını yeni öğrencilere ve ara sınıf öğrencilerine açtığı heyecan verici bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Üniversiteye başlamış olan gençler ve devam eden öğrenciler eğitim masraflarını karşılamak için burs fırsatlarını araştırmaktadırlar.

Milyonlarca öğrenciye 1250-3750 TL geri ödemesiz burs verilecek! İşte başvuru şartları...

KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) burs başvuruları, öğrencilerin gündeminde yer almaya başladı. Özellikle yeni üniversiteye başlayacak gençler KYK burs başvuru takvimi hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. İşte burs ödemelerine ilişkin tüm detaylar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları ne zaman başlıyor? Detaylar burada!

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları, yeni eğitim-öğretim dönemine hızla yaklaştığımız şu günlerde öğrencilerin dikkatini çekiyor. Öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmayı amaçlayan VGM, ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvurularını online sistem üzerinden almaya hazırlanıyor.

Depremzede öğrencilere burs desteği! Depremzede öğrencilere ne kadar burs verilecek, başvurular başladı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yakınlarını kaybeden ya da evi, iş yeri hasarlı olan depremzede öğrencilerin tamamına burs verileceğini açıkladı. Peki, Depremzede öğrencilere ne kadar burs verilecek, başvurular başladı mı?

KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak 2022? KYK burs başvuruları ne zaman bitiyor?

KYK burs başvurularının ne zaman bittiği ve sonuçlarının ne zaman açıklanacağı öğrencilerin gündeminde yer alıyor. İşte o detaylar!

Öğrenciler müjde! KYK burs ve öğrenim kredisi 2022 başvuruları başladı! Elinizi çabuk tutun!

Öğrencilerin heyecanla beklediği Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredileri için başvurular başladı. Peki hangi öğrenciler burs alabilir? Burs başvuruları nereden nasıl yapılır? İşte 2022-2023 burs başvurusu detayları...

burs başvuruları Haberi

burs başvuruları

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bünyesinde bulunan Türkiye Çevre Koruma Vakfı 2014 yılı itibarı ile hak kazanan 38 yüksek lisans ve doktora öğrencisine burs veriyor. Karşılıksız olarak verilen burs bedelleri yüksek lisans öğrencilerine 12 ay süre ile ayda 600 TL, doktora öğrencilerine ise 24 ay süre ile aylık 900 TL olarak belirlendi.


2015 yılında 25 yüksek lisans, 25 doktora öğrencisi olmak üzere toplam 50 öğrenciye burs verilmesi planlanmaktadır. Vakıf tarafından Bakanlığın iştigal konularından oluşan burs konuları 7 ana başlık altında, toplam 55 alt başlıkta yer alıyor.


-Burs verilecek ana başlıklar-


 - ENERJİ

- KENTSEL DÖNÜŞÜM

- MEKÂN / SOSYAL HAYAT

- DENİZ VE KIYI YÖNETİMİ

- İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE HAVA YÖNETİMİ

- SU VE TOPRAK YÖNETİMİ

- ATIK YÖNETİMİ 


Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından yeni yılda yine aynı konu...