28 / 04 / 2024

bursa dönüşüm son durum

bursa dönüşüm son durum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentte yaşanan dönüşüm sıkıntısının bakanlık desteğiyle aşılacağını dile getirdi.

Recep Altepe: Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya İlçesi’ne bağlı Esence Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, “Büyükşehir Belediyesi ile Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor” dedi.

TOKİ'nin Bursa’daki dönüşüm projelerinde son durum!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Sıcaksu’da Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle başlattığı dönüşüm projesindeki son durumu kaleme aldı…

Deprem, Bursa'nın kapısına dayandı! Hemen kentsel dönüşümün tamamlanması lazım!

Son günlerde Bursa’ya yakın kentler ve bölgelerden deprem haberleri gelirken Bursa halkı korku içinde bekliyor. Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Bursa Temsilcisi Serkan Işık Bursa'da kentsel dönüşümün hemen tamamlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Şehirlerde yeşil dönüşüm ve akıllı bina dönemi!

Akıllı şehir uygulamaları ve yeşil dönüşüm son zamanlarda sektör temsilcileri tarafından sıkça konuşulan ve gündeme getirilen konulardan. Peki akıllı şehirler nasıl yapılmalı? İşte akıllı şehir ve yeşil dönüşümün ayrıntıları...

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 200 dönümlük Gökdere Millet Bahçesi'nin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Aktaş, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin de bilgi verdi.

Kentsel dönüşüm kira yardımına yüzde 20 zam!

Kentsel dönüşüm, son günlerde oldukça hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde kira yardımlarına da yaklaşık yüzde 20 zam yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa'daki dönüşüm rezaletine son verin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bursa’nın yeni belediye başkanı Alinur Aktaş'a verdiği kentsel dönüşüm konusundaki talimatının ardından gözler İstanbul’da Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’ne çevrildi.

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son durum!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Edebali proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları son sürat devam ediyor

Bursa'da dönüşümün ikinci perdesi Demirkapı'da!

Bursa Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarının ikinci yarısını Demirkapı'da başlatacak. Uludağ eteklerinde yer alan bölgenin çehresini değişecek.

bursa dönüşüm son durum Haberi

bursa dönüşüm son durum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği nedeniyle sıkıntılar yaşayan Bursa’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının bakanlığın da desteğiyle aşılacağını belirtti. Sürece ilişkin yakın zamanda kamuoyuyla bilgi paylaşımında bulunacaklarını da söyleyen Başkan Aktaş, “Bursa’da yaşanan tüm sıkıntıları çözmek, yeni dönemde şehri vizyon projelerle büyütmek, geleceğimiz için farklı alanlar açmak istiyoruz” diye konuştu.

Ankara’da Bursa için lobi

Bursa’da yaklaşık 100 sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle yıkıldığını, yüzlerce ailenin yeni imar yönetmeliği nedeniyle bu alanda ciddi sıkıntılar yaşadığını belirten Başkan Aktaş, kentte ciddi kriz oluşturabilecek konuları Bakan Özhaseki’ye aktardıklarını söyledi. Başkan Aktaş konuyla ilgili olarak, “Sayın bakanımızla yaklaşık 1 saat verimli bir toplantı yaptık. Buna ilave olarak, Büyükşehir Belediyesi Meclis İmar Komisyonu Başkanı Atilla Ödünç...