28 / 08 / 2024

Bursa Görükle ulaşım projeleri

Bursa Görükle ulaşım projeleri

Büyükşehir Belediyesi’nin Görükle’de düzenlediği sokak iftarına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, raylı sistemin bölgeye en kısa zamanda ulaşacağını söyledi.

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

''Dolar 30 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Az kaldı! Bekleyin görün bakalım...

Geçen hafta 18 lira seviyesini aşan dolar/TL kuru yeni haftaya 17,93 TL seviyesinden başladı. Dolar açıklamaları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı ve '' bekleyin görün bakalım, olacak mı olmayacak mı?'' dedi. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.

Naci Görür'den Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yapılan 'Kanal İstanbul deniz salyasını bitirecek' değerlendirmesine ilişkin konuştu.

Bursa Görükle ulaşım projeleri Haberi

Bursa Görükle ulaşım projeleri

Büyükşehir Belediyesi’nin başta kent merkezindeki meydanlar olmak üzere 17 ilçede düzenlediği sokak iftarları, Görükle’de de renkli görüntülere sahne oldu. Belde meydanında gerçekleşen iftara, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Görükle Mahalle Muhtarı Harun Kızıl, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Reşat Aktaş, Büyükşehir bürokratları ile vatandaşlar katıldı. Yüzlerce vatandaşla orucunu birlikte açan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, güçlü şehirlerle güçlü Türkiye’nin peşinde olduklarını belirterek, raylı sistemin en kısa zamanda Görükle’ye ulaşacağını müjdeledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak imkanları zorlayarak bu uğurda çaba sarf ettiklerini belirten Altepe, kent merkezi ile ilçelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

Görükle’nin sadece raylı sistem değil diğer yatırımlarla adeta şaha kalkacağını vurgulayan Altepe, “Muhtarımız soruyor, ‘Raylı sistem gelecek...