09 / 05 / 2024

Bursa Has Vadi fiyat

Bursa Has Vadi fiyat

Bursa'nın batı yakası Kurtuluş Mahallesi'nde konumlandırılan Has Vadi Projesi, 15 Kasım'da satışa çıkıyor. Projede ön talep fırsatları sunuluyor..

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Bursa'da emlak stokları tükeniyor!

Bursa Sorumlu Emlak Danışmanları Derneği (BURSED) Başkanı Rıdvan Hasırcı, Bursa’da emlak stoklarının neredeyse tükendiğini belirtti.

Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon!

Yalova Merkez’de Bursa yolu üzerinde hayata geçirilen Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon satılıyor. 

Bursa Has Vadi 15 Kasım'da satışta!

Bursa'nın batı yakası Kurtuluş Mahallesi'nde konumlandırılan Has Vadi Projesi, 15 Kasım'da satışa çıkıyor. Projede ön talep fırsatları sunuluyor..

Bursa'ya sosyal yaşam merkezi ve kapalı otopark geliyor!

Bursa Uludağ Üniversitesi eğitim birimleri ve Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yakınına Sosyal Yaşam Merkezi ile kapalı otopark yapılacak. Hasılat paylaşımı modeliyle yapılacak merkez için Başbakanlık 21 Eylül'de ihale izni verdi.

Yeşil Vadi İnşaat neden Bursa'yı tercih etti!

Bursa'daki 7 projesiyle son yıllarda adından sıkça söz ettiren Yeşil Vadi İnşaat'ın Genel Müdürü Salim Al Law, gayrimenkul sektöründe neden Bursa'yı tercih ettiklerini agazete' ik paylaştı.

Sinpaş GYO, Bursa Modern'de hasılat paylaşımını sona erdirdi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., TMSF ile hasılat paylaşımı esasına göre geliştirmiş olduğu Bursa Modern projesinde, hasılat paylaşımının sona erdirilmesine karar verildiğini KAP'a bildirdi.

Yeşil başkent adayı Bursa yerel özellikleri ile dönüşecek!

Bursa'nın geleceğinin tartışıldığı "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nde, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa'nın kendine has özellikleriyle geleceğe taşınması vurgulandı

Bursa Cem Sultan Türbesi restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Muradiye Külliyesi'nde bulunan Cem Sultan Türbesi'nin restorasyonunun tamamlandığını bildirdi. Altepe, "Bu türbe, çok özellikli kalem işleri ve tüm işlemelerle kendine has, özel dizayn edilmiş bir türbe." dedi.

Bursa Vadi Mudanya fiyat listesi!

28 adet bahçe dubleksi bulunan projede toplamda 72 adet konut bulunuyor. Proje kent merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor. Bursa Vadi Mudanya fiyat listesi kapsamında fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Vadi Mudanya ne zaman teslim?

Toplam 72 adet konuttan meydana gelen projenin yüzde 70'i yeşil alandan meydana geliyor. Proje Bursa İl'i Mudanya'da Ege tarzı mimarisyle yükseliyor. Peki Vadi Mudanya ne zaman teslim?

Vadi Mudanya Evleri'nde dört mevsim tatil imkanı!

Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, Vadi Mudanya Evleri projesinin deniz manzarası ve mimari yapısıyla Bursa'da başka örneği bulunmadığını söyledi.

Mudanya Has Mahallesi'nde mera mezarlık mı olacak?

Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Has Mahallesi’nde oturan vatandaşlar 2 bin 200 dönümlük köy merasının mezarlık olmasını istemiyor.

Bursa Has Vadi fiyat Haberi

Bursa Has Vadi fiyat

Has Vadi, Bursa'nın batı yakası Kurtuluş Mahallesi'nde yükseliyor. Proje, 21 dönüm arazi üzerinde konumlandırılıyor.

10 blokta toplam 187 daireden meydana gelen Has Vadi projesinde, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri ve bu dairelerin dubleks seçenekleri sunuluyor.

Ön talep fırsatları sunulan Has Vadi'de 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 

15 Kasım'da satışların başlayacağı Bursa Has Vadi'de fiyat bilgisi henüz belli değil.

Geniş sosyal alanları, açık-kapalı yüzme havuzu, zengin peyzajı, kullanışlı ve modern dairelerini bünyesinde barındıran Has Vadi'de "Mutlu bir yaşam!" sloganı ile tanıtılıyor.


444 1 210
http://hasvadi.com/
Işıl Seren...