30 / 06 / 2024

bursa imar sözü

bursa imar sözü

Davutkadı Mahalle Muhtarı Nihat Gençer, “Muhtarlık dönemim boyunca hangi hizmet için talepte bulunduysam mahallemize hepsi yapıldı. Önümüzdeki yerel seçimleri kim alırsa alsın bizim için önemli değil, bizim için hizmet yapıyor olması önemlidir" dedi

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Bursa Orhangazi Süpürgelik Mevkii’nde sanayi dönüşümü başladı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesine Süpürgelik Mevkii’nde daha önce sanayi alanı olarak ilan edilen bölge konusunda ön çalışmalar başladı. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Hasan Bozbey, bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Mersin Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek!

Mersin Akdeniz'de sanayi tesisleri arasında kalan imar sıkıntısı yaşanan yerler için binlik planlar hazırlandı.

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

Bursa'da Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi oldu!

Bursa'da 1982 yılında kurulan  Hasan Sözüneri Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Tasarım Merkezi olarak kabul edildi...

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

Avcılar'ın 30 yıllık imar sorunu çözülecek!

Avcılar'ı Esenyurt yapmamak için belediye başkanlığına aday olduğunu söyleyen CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Av. Turan Hançerli, imar sorunun çözüleceğinin müjdesini verdi.

Avcılar'ın imar sorunu çözülecek!

CHP Avcılar Belediye Başkanı aday adayı ve Parti Meclisi (PM) üyesi Turan Hançerli, Avcılar'ın imar sorununun çözüleceğini, konut stoğunun depreme dayanıklı binalarla yenileneceğini söyledi.

Antalya Altınova'da 35 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk toplantısı gerçekleşti. 35 yıllık imar sorununun çözüldüğü Altınova'da 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Bursa Gölyazı'nın imar sorunu çözülecek!

JATA'nın Avrupa'da görülebilecek 30 bölgeden biri olarak gösterdiği Gölyazı’da projeler hızlandı. Bölgede imar sorununun çözülmesi planlanıyor.

Giresun'da turizm yatırımı için imar sorunu çözülecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, kentin turizm sorunları ve çözüm yolları değerlendirdi. Sektör temsilcileriyle bir araya gelen Öztürk, turizm yatırım alanları için imar sorunun çözüleceğini söyledi.

bursa imar sözü Haberi

bursa imar sözü

Yılların sorununa çözüm isteyen Davutkadılılara tercüman olan Muhtar Nihat Gençer, parti ayrımı yapmaksızın çağrıda bulundu.


Davutkadı Mahalle Muhtarı Nihat Gençer, “Muhtarlık dönemim boyunca hangi hizmet için talepte bulunduysam mahallemize hepsi yapıldı. Önümüzdeki yerel seçimleri kim alırsa alsın bizim için önemli değil, bizim için hizmet yapıyor olması önemlidir. Yıldırım ilçesinin mevcut Belediye Başkan adaylarımızdan kim imar planı sözünü verirse, bizim oyumuz o kişiye. Bize imarın sözünü versinler ki bizler de mahallemizin ileri gelenleri ile görüşüp, konuşup bir karar verelim” diye konuştu.

Şenol İlhan: Davutkadı Mahalle Muhtarı Sayın Nihat Gençer, 2014 yılı için yapmak istediğiniz projeler nelerdir?

Nihat Gençer: Aslında bizim mahallemizde yapılacak çok da hizmet yok. Hizmet istediğimiz zaman da alıyoruz. Yıldırım Belediye Başkanı Sayın Özgen Keskin ile çok eskiye dayalı bir diyalogumuz...