15 / 05 / 2024

bursa konakları

bursa konakları

Bursa Yıldırım Belediyesi, toplumun her kesimine hizmet veren mahalle konaklarının sayısını artırıyor. Yıldırım Belediyesi, her semte mahalle konakları kazandırıyor.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Selçukbey ve Eğitim mahalle konakları açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarını hizmete açtı.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon!

Yalova Merkez’de Bursa yolu üzerinde hayata geçirilen Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon satılıyor. 

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor!

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle konaklarının ilçeyi değerlendireceğini açıkladı.

Mudanya Seyirtepe Konakları'nda fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Bursa Mudanya - Güzelyalı bölgesinde yer alan Seyirtepe Konakları, Lik yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Mudanya Seyirtepe Konakları'nda fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Bursa Kayıoba Konakları'nda 36 ay 0 faiz!

Bursa'da inşa edilen Kayıoba Konakları projesinde 36 boyunca 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.

Bursa İnegöl'de yenilenen konaklar hizmete açıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından kamulaştırılarak restore edilen Burhaniye Mahalle Konağı Ve İlim Yayma Cemiyeti Buhara Okuma Evi törenle hizmete açıldı.

Bursa Yıldırım'daki her mahalleye konak inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, toplumun her kesimine hizmet veren mahalle konaklarının sayısını artırıyor. Yıldırım Belediyesi, her semte mahalle konakları kazandırıyor.

Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i İnegöl İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 128 adet daireden oluşuyor. Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

Bursa Halit Paşa Konakları projesi!

Bursa Halit Paşa Konakları projesi Mudanya'da Lik Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Projede satış süreci devam ediyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 153 bin 900 liraya 1+1!

Bursa Modern projesinde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin Residence, Gök Kule ve Park Konakları yer alıyor.

Sanabel Konakları Bursa' da daireler hemen teslim ediliyor! 422 bin TL' den başlayan fiyatlarla!

Sanabel Konakları Bursa projesi toplam 88 adet daireden oluşuyor. Toplam 12 bin 500 metrekare alana yayılan proje 9 bloktan oluşuyor. Sanabel Konakları Bursa' da daireler hemen teslim ediliyor. Daireler 422 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

bursa konakları Haberi

bursa konakları

Bursa'da Musababa, Davutkadı, Maltepe, Anadolu, Davutdede ve Eğitim mahallelerine mahalle konakları inşa ediliyor. Mahalle konaklarının bu bölgelere artı değer katacağını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Mahalle konaklarımızda sunacağımız eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle ilçenin sosyal hayatına önemli katkı sağlayacağız. Musababa'da inşaatı süren konağımız 470 metrekare alana sahip 3 katlı binada hizmet verecek. Bünyesinde muhtarlık, sağlık ocağı, deprem odası ve hanımlar lokali yer alacak. Davutkadı Mahalle Konağı ise 2 katlı olup 318 metrekare alanda faaliyet gösterecek. Konağımızda muhtarlık, sağlık ocağı ve 2 adet YIL-MEK kurs odası olacak. Maltepe Mahalle Konağı 129 metrekare alanda olup 3 katlı bina içerisinde muhtarlık ve 4 adet YIL-MEK kurs odası olacak. Yapımı süren bir diğer konak olan Anadolu Mahalle Konağı ise 2 katta...