25 / 07 / 2024

bursa uludağda doğalgaz varmı

bursa uludağda doğalgaz varmı

Uludağ'da ısınmada kullanılan fuel oil nedeniyle yaşanan çevre kirliliği ve kötü kokunun önüne geçmek için doğalgaz hattı döşenmesi planlanıyor. Uludağ'da otellerin ısınma ihtiyacını karşılayan fuel oil işletme sahipleri tarafından da istenmiyor...

Ev sahibi ile tartışan kiracı çıldırdı! Doğalgaz vanasını açtı, ev patladı!

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilime bir yenisi daha eklendi. Bursa'da bir kiracı ev sahibi ile tartıştıktan sonra doğalgaz vanasını açtı ve sıkışan gazdan dolayı patlama yaşandı. Ev kullanılamaz hale geldi. İşte ayrıntılar...

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? 

İstanbul'da doğalgaz fiyatlarına yüzde 12,13 oranında indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar...

İstanbullulara doğalgaz müjdesi! Bu indirimi kimse beklemiyordu!

Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'da doğalgaz fiyatına yüzde 12 indirim yapılacak. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre; indirim 2023'ten itibaren geçerli olacak.

Doğalgaz fiyatlarında korkutan tahmin! Doğalgaz fiyatları ne zaman düşecek?

Avrupa'da doğalgaz fiyatlarının en az 2025 yılına kadar megavatsaat başına 100 euro'nun üzerinde kalacağı düşünülürken, elektrik fiyatlarının da gaza bağlı olarak artışının süreceği belirtildi.

Doğalgaz fiyatları o rakamı aşacak! Duyan inanamadı! Herkes önümüzdeki kışı nasıl geçireceğini düşünüyor!

Gazprom Başkanı Aleksey Miller Avrupa'da doğalgaz fiyatlarının bin metreküp başına 4000 doları geçebileceğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Bu kış doğalgaz vatandaşı yakacak, kriz derinleşiyor

Rusya’nın Kuzey Akım 1 boru hattı üzerinden Avrupa bölgesine gönderdiği gaz miktarını bugün itibarıyla kapasitenin yüzde 40’ından yüzde 20’sine çekeceğini açıklamasıyla fiyatlar piyasada hızla arttı. Böylece Avrupa’da doğalgaz krizinde bugün yeni bir aşamaya geçildi. 

Avrupa'da doğalgaz fiyatları yüzde 60 arttı!

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş  sebebiyle Avrupa'da doğalgazın megavatsaat fiyatı bugün yaklaşık yüzde 60 artış göstererek 194 euro oldu.

Avrupa'da doğalgaz fiyatları yüzde 27 arttı!

Rusya'nın Donbass operasyonunun 6. gününde sürmesi sebebiyle doğalgaz fiyatları arttı. Açıklanan resmi verilere göre, Avrupa'da doğalgaz fiyatları bugün yüzde 27 artış gösterdi.

Avrupa'daki doğalgaz faturalarına savaş krizi yansıyacak!

Rusya Ukrayna krizi Avrupa'da doğalgaz fiyatlarını uçurdu. Hollanda'da fiyatlar yüzde 30'dan fazla yükseliş kaydetti.

Avrupa'da doğalgaz fiyatlarında sert artış! Türkiye’de doğalgaz zamlanacak mı?

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri harekatı ve Rusya'ya yönelik alınan yaptırım kararları sonrası ülkemizde doğalgaz fiyatlarının artacağına yönelik endişeler gündeme geldi. Doğalgaz fiyatlarına zam olup olmayacağı hakkında bir açıklama yapıldı. İşte konu hakkında tüm detaylar...

bursa uludağda doğalgaz varmı Haberi

bursa uludağda doğalgaz varmı


Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'a doğalgaz hattı döşenecek. Uludağ'da ısınmada kullanılan fuel oil nedeniyle yaşanan çevre kirliliği ve kötü kokunun önüne geçmek için doğalgaz hattı döşenmesi planlanıyor. Uludağ'da otellerin ısınma ihtiyacını karşılayan fuel oil işletme sahipleri tarafından da istenmiyor. 


Yıllardır şikayet edilen ve çözüm bekleyen soruna Bursa Valisi Münir Karaloğlu el attı. Vali Karaloğlu, konuyu ele almak üzere Çarşamba valilik binasında, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Bursagaz, Milli Parklar Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri ve otelcilerle bir araya geldi.


Vali Karaloğlu, Uludağ'ın Doğalgaz Sorunu ve Çözümü ile ilgili düzenlediği toplantıda otelcilerin sorun ve isteklerini tek tek dinledi. Karaloğlu, altyapı ve otopark problemlerinden sonra ulaşım sorunu için de mart ayında çalışmalara başlanacağını söyledi. İki yıl içinde Karayolları Bölge...