03 / 05 / 2024

Bursa yağış

Bursa yağış

Bursa 'da akşama doğru aniden başlayan sağanak, yaklaşık 30 dakika etkili oldu. Yoğun yağış sırasında rögarların taşması sonucu bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri görüldü.

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

TOKİ'den Bursa'ya 500 yeni konut!

Bazı temaslarda bulunmak üzere Bursa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Soğanlı mevkisinde TOKİ eliyle 500 rezerv konut yapacağız" dedi.

Bursa'ya Osmangazi Meydanı inşa edilecek!

Görev süresinde 10 yılı geride bırakan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni döneme de sadece ilçeye değil. Bursa’ya vizyon kazandıracak projelerle başladı.

Şahan Gökbakar Bursa'ya bungalov evler yaptırdı!

Şahan Gökbakar, fenomen karakteri  Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için 100 bin TL harcayarak, Bursa’ya bungalov evler inşa ettirdi. 

Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir'de Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi inşa ediyor.

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi açıldı!

Müzeleriyle dikkat çeken kent Bursa, yeni bir müzeye daha kavuştu. Bursa’nın kültürel zenginliklerini orijinal kimliğiyle geleceğe taşıyacak olan ‘Bursa Yaşam Kültürü Müzesi’nin açılışı yapıldı.

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi açılıyor!

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi’nde incelemeler yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, müzenin kısa süre sonra ziyarete açılacağını söyledi.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nde inşaat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak 16 vizyon projesi arasında yer alan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde hafriyat kazısı başladı.

Bursa yağış Haberi

Bursa yağış


Bursa'da, yaklaşık 30 dakika süren şiddetli yağış nedeniyle bazı alt geçitleri su bastı, kimi araçlar ise yollarda mahsur kaldı


Kentte akşama doğru aniden başlayan sağanak, yaklaşık 30 dakika etkili oldu.  Yoğun yağış sırasında rögarların taşması sonucu bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri görüldü.  Osmangazi ilçesi Haşim İşcan Caddesi'ndeki Demirtaşpaşa Köprüsü'nün alt yolunda oluşan büyük su birikintisi, bazı vatandaşların araçlarıyla mahsur kalmasına yol açtı. Hafif raylı sistem hattındaki duraklarından birkaçı da sular içinde kaldı.  Fevzi Çakmak, Atatürk ve Altıparmak caddeleri ile Merinos Kavşağı'nda biriken sular, trafikte aksamalara neden oldu. Bu bölgedeki çok sayıda ev ve iş yerine dolan sular ise itfaiye ekiplerinin yardımıyla tahliye edildi.  Sağanağa dışarıda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı ve saçak altları ile bina girişlerine sığındı....