09 / 05 / 2024

Buse İskenderoğlu Marmara depremi

Buse İskenderoğlu Marmara depremi

İzmir’de yaşanan depremden çok etkilendiğini dile getiren 2016 Miss Turkey güzeli Buse İskenderoğlu,  evlerinin 1999 Marmara depreminde yıkıldığını söyledi. 

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'ndan Marmara için 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu dile getirerek, 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun o açıklamaları...

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Özen Manoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul, Marmara için önemli bir mesele!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Marmara Denizi'nde meydana gelen ve gündemde tartışmalara neden olan müsilaj (deniz salyası) kabusu konusunun değerlendirildiği etkinlikte Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesiminin inşaatı bitti!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hasdal-Habipler-Başakşehir etabı olan 7. kesiminde inşaat çalışmaları tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin yarın hizmete açılacağını dile getirdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, merakla beklenen Kuzey Marmara Otoyolu projesinin son kesiminin hizmete açılacağını söyledi.

 Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi bayram sonrasında açılacak!

Önceki gün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'ndaki test sürüşünün ardından açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Kanal İstanbul Marmara'nın en stratejik projesi olacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin Marmara Bölgesi’nin gelecek resminde yer alan en stratejik ve katma değerli projesi olan Kanal İstanbul Projesi'ne kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Buse İskenderoğlu Marmara depremi Haberi

Buse İskenderoğlu Marmara depremi

Miss Turkey 2016 güzeli Buse İskenderoğlu, İzmir depreminden çok etkilendiğini dile getirdi. Hürriyet'te yer alan habere göre; İzmir’de enkaz altından çıkarılanların görüntülerini gözyaşlarıyla izlediğini söyleyen Buse İskenderoğlu, 1999 yılındaki depremde Yalova’daki evlerinin yıkıldığını söyleyerek, “Evimiz Yalova’daydı. Depremde yıkıldı. Ben o zaman çok küçüktüm ama büyürken ailemdeki etkilerini gördüm. O yüzden deprem konusunda çok hassasım, çok etkileniyorum. İzmir depremiyle ilgili haberleri izlerken de sürekli ağladım. Olası İstanbul depremi beni çok korkutuyor. Hafif sallanınca bile panik atak oluyorum” dedi.

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu...