21 / 05 / 2024

Büşra Bekgöz

Büşra Bekgöz

Fresko Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cemalletin Gümüş ve Büşra Bekgöz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Kanarya Sokak'ta kuruldu.

Müteahhitlerin yarım bıraktığı konutlara çözüm: Bina tamamlama sigortasında denetim şartı!

İnşaat maliyetlerindeki artış karşısında bazı müteahhitler projeleri tamamlamakta zorluk çekerken bazıları işi bırakıyor. Bunun önüne geçilebilmesi için Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat'tan çözüm önerisi geldi.

 OSB arazilerinin satış değeri Boğaz'daki lüks yalıları bile geride bıraktı!

Organize Sanayi Bölgeleri'nde kira artışları yüzde 150 oranlarına yaklaştı. Bölgedeki metrekare satış fiyatı da Boğaz'daki yalı fiyatlarını aşarken, Marmara Bölgesi söz konusu fiyat artışında açık ara başı çekiyor.

İstanbul'un en sağlam zeminli 7 alanı açıklandı! İstanbul'un bu bölgelerinde oturmuyorsanız aman dikkat!

Deprem uzmanlarından peş peşe beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili açıklamalar gelirken, İstanbul'un en sağlam zeminli 7 alanı açıklandı. İşte merakla araştırılan o yerler...

İsrailliler o bölgeye gözünü dikti! Konut ve kira fiyatlarında patlama yaşandı! 

İsraillilerin, havalimanı bulunan ve gelişime açık olan Kıbrıs'ın önemli turistik kenti Larnaka’ya ilgisinin artmasıyla bazı bölgelerinde fiyatlar, yerli halkın yanına yaklaşamayacağı kadar uçtu.

Deprem bölgesindeki lisanssız üretim tesisleri elektrik satabilecek

Deprem bölgesinde bu yıl ilk defa devreye sokulan lisanssız üretim tesislerinin ihtiyaç fazlası olan elektriğinin tamamı satışa sokulması konu edilebilecek. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde köy evleri hafif çelikten yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde yüz bin köy evimizi gelişmiş ileri yapı teknolojisi kullanarak hafif çelikten inşa edeceğiz.” diye konuştu.

40 ülkenin enerji bakanı söz verdi! Deprem bölgesini toparlayacağız

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili büyük etki ile vuran 2 depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.  Uluslararası Enerji Ajansının (IEA) Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda 40 ülkenin enerji bakanları, bölgenin toparlanması için destek sözü verdi.

Deprem fırsatçılarına tepki büyük! Fiyatını bir anda uçurdular

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen deprem herkeste büyük üzüntü yarattı. Depremi fırsat bilenlere de büyük tepki gösterildi.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

2023’e girerken cüzdanı kasanın arkasında bırakacaksınız! İşte yılbaşı menülerine dair detaylar!

2023’ü dışarda geçirmek isteyenler, cüzdanınızı restoranda bırakabilirsiniz. İşte detaylar!

Hem ucuz hem dekoratif! İhtiyacınız olan ayakkabılık 599 Liraya düştü! A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Evinizin ihtiyacı olan tüm mobilya ve dekorasyon ürünleri A101’e geldi. Ayakkabıları bir yere sığdıramayanlar uygun fiyatlarla büyük çözüme ulaşıyor. A101’de ayakkabılık 599 liraya satılıyor. İşte A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rustam Barona Mujtasıbov ve Doğal Kimyevi Maddeler ve Zirai İlaçlar Sanayi ortaklığında kuruldu.

3e Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kuruldu!

3e Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de Büşra Duman Kakız tarafından kuruldu.

Büşra Bekgöz Haberi

Büşra Bekgöz

Fresko Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cemalletin Gümüş ve Büşra Bekgöz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Kanarya Sokak'ta kuruldu. 


Fresko Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Kendi hesabına ve/veya başkalarına ait arsa,araziler üzerine  her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak,konut,işyeri,ticarethane, inşaatlarını yapmak,satmak,kiraya vermek. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Yurt içinde ve Yurt dışında olmak üzere Tüm Mimarlık-Mühendislik dallarına ait Proje, danışmanlık, hizmet alımı, Yapım ve denetim hizmetleri yapmak,yaptırmak. Bunlarla ilgili her türlü imalatı, inşaatı, yapmak,yaptırmak, sonuçlandırmak. Diğer özel ve...