30 / 04 / 2024

Büyük Liman İçme Suyu Arıtma Tesisi

Büyük Liman İçme Suyu Arıtma Tesisi

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgenin 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacağı açıklanan Büyük Liman İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin geçtiğimiz günlerde iflas ettiğini iddia etti.

Milletvekilinden çarpıcı öneri: Büyük deprem hazırlığı için İstanbul nüfusu diğer bölgelere dağıtılmalı!

Son günlerde Marmara'da yaşanan depremlerin ardından, beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, kentsel dönüşüme dikkat çekerek, İstanbul depremi hazırlığı için önerilerini paylaştı.

Ehliyeti olanlar dikkat! Ehliyetini yenilemeyenleri büyük ceza bekliyor...

Ülkemizde ehliyet sahiplerini çok yakından ilgilendiren önemli bir gelişme kaydedildi. Buna göre, aktarılan haber doğrultusunda geçtiğimiz yılın sonunda bitmesi gereken ehliyet yenileme süresi uzamıştı. Fakat bu süreçte 15 TL ödeme yaparak ehliyetini yenilemeyenleri büyük cezaların beklediği açıklan

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Önay Büyük Konaklar'da sıfır vadeyle 24 ay taksit fırsatı! Son gün 31 Ekim!

Önay Büyük Konaklar projesi, Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükseliyor. Büyükçekmece Gölü'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede, göl manzaralı 27 adet villa yer alıyor. 

Denizli Büyükşehir, 300 milyon TL'ye imarlı 3 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gelişme konut alanı imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların muhammen bedelleri dudak uçuklattı.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Ek MTV'de can sıkan gelişme! Büyük ceza kapıda

MTV ile ilgili yeni gelişme. Torba yasayla meclise gelerek kabul edilen ve çok tartışılan ek MTV için itirazlar sürüyor. Ancak yasanın iptali için yapılan itirazların sonucunu beklemeniz ve ek MTV'yi ödememeniz halinde de büyük cezalar gelebilir. İşte tüm detaylar...

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

Nissan’dan büyük iddia: Türkiye otomotivde İspanya'yı geçebilir!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem büyüme tahminlerini 1 milyon civarında yaptıklarını belirterek, “Türkiye’deki piyasalar bu rakamı aşarsa o zaman Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak ve böylece İspanya’yı geçmiş olacak" dedi.

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasıyla konutunu yenilemek isteyenlere büyük kolaylık geliyor!

Sektör temsilcileri, "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasının dönüşüme hız katacağına ve özellikle evini yenilemek isteyen vatandaşa büyük kolaylık sağlayacağına dikkat çekti. 

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

2004 yönetmeliği öncesi binalar yıkılıyor! İstanbul’un o ilçesinde büyük yıkım başladı!

Büyük deprem felaketi sonrası gündeme gelen İstanbul’daki tehlikeli yapılarla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Bir ilçe belediyesi, 2004 imar yönetmeliği öncesi yapılan binaları yıkmaya başladı. İşte detaylar…

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

IMEI kayıt ücretine yeni yılla birlikte büyük zam geliyor. Mobil telefonlarda IMEI ücretleri şimdi ne kadar? 2023’te IMEI ücretleri kaç TL zamlanacak?

Büyük Liman İçme Suyu Arıtma Tesisi Haberi

Büyük Liman İçme Suyu Arıtma Tesisi




Trabzon'da Ağustos ayının kurak geçmesi, kentte su sorunu ortaya çıkardı. TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, korkutan rakamları açıkladı. Kuraklık nedeniyle TİSKİ'nin içme suyu temin ettiği bazı havzalarda su debisinin sıfıra kadar düştüğü kaydedildi. 


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantıları dün devam etti. Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'nın başkanlık ettiği toplantıda TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, meclis üyelerinin ve ilçe belediye başkanlarının şehrin su sorunu ile ilgili sorularına yanıt verdi. 


100 YILLIK İHTİYACI KARŞILAYACAK DENİLMİŞTİ



Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'nun bölgenin 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacağı açıklanan Büyük Liman İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin geçtiğimiz günlerde iflas ettiğini ileri sürerek bölgenin 1 hafta susuz kaldığını kaydetti. Bıçakçıoğlu, tesisle ilgili TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal'a, "Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Eynesil'i kapsayan Büyükliman İçme ve Kullanma...