12 / 05 / 2024

Büyükçekmece Karaağaçlı tapuları tamam mı

Büyükçekmece Karaağaçlı tapuları tamam mı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Karaağaç Mahallesi'nde yaşayan Roman vatandaşların uzun süredir bekledikleri tapularının önümüzdeki aylarda dağıtılacağını açıkladı. Akgün, tapularla ilgili "Biz işin bize düşen kısmını tamamladık" dedi.

Büyükçekmece’deki ölüm villaları soruşturmasında son dakika: 23 şüpheliye dava açıldı!

İstanbul Büyükçekmece'de temelsiz 144 villadan meydana gelen 8.5 milyar Türk Lirası değerindeki lüks siteye rüşvet karşılığı ruhsat verdiği belirlenen CHP'li belediye hakkında soruşturma tamamlandı. İşte detaylar...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Büyükçekmece 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Büyükçekmece'de risk taşıyan 13 bina daha yıkılıyor!

Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Büyükçekmece'de, risk oluşturan 13 binanın daha yıkımına başlandı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece Karaağaçlı tapuları tamam mı Haberi

Büyükçekmece Karaağaçlı tapuları tamam mı

Büyükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla Roman vatandaşlar için Karaağaç Mahallesi'nde yaptırılan dernek binası ve düğün alanını içinde barındıran sosyal donatı alanı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

"Gönlümüzde taht kurdunuz"

Açılışa CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi, Faik Tunay, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve eşi Hatice Akgün, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Muharrem Gök, Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Serdar Özbayraklar, Büyükçekmece Roman Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Arif Düzün, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Roman vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Serdar Özbayraklar, Roman vatandaşların yaşadığı sıkıntıları ve yapılması gerekenleri anlattı.


Büyükçekmece Roman Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Arif Düzün, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün her zaman yanlarında...