17 / 05 / 2024

Büyükşehirler Bilişim Zirvesi 2014

Büyükşehirler Bilişim Zirvesi 2014

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi misafirliğinde gerçekleştirilen Büyükşehirler Bilişim Zirvesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji ve Geliştirme Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu ve Kamu Sertifikasyon Yöneticisi Hasan Başaran da katıldı...

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Uzman isim açıkladı: 2024'te asgari ücret bu kadar olacak! Ocak ayında asgari ücrete büyük zam geliyor

Asgari ücret 1 Temmuz itibarıyla yüzde 34 artışla net 11 bin 402 liraya yükseltilmişti. Yerel seçim öncesi asgari ücrete ocak ayında da büyük bir zam bekleniyor. İşte detaylar...

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Flaş iddia! Mehmet Şimşek: ‘Sorun görünenden daha büyük’

3 Haziran’da Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Mehmet Şimşek’in göreve gelmesinin ardından ekonomiye yönelik flaş bir itirafta bulunduğu iddia edildi. Şimşek’in yakın çevresine ekonominin görünenden daha büyük problemleri olduğunu söylediği ileri sürüldü.

Altının piri İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı! 14 gün sonrasına dikkat! Çok büyük vurgun yapacaklar!

Altının piri İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili seçim sonrasını işaret ederek yatırımcıları uyardı. Çok büyük vurgun yapacaklar!

İslam Memiş’ten ağızları açık bırakacak açıklama: ‘Öyle büyük vurgunlar yapacaklar ki...’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçim gecesiyle ilgili uyarı yaptı. Memiş, “14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi ve sonrası volatilite o kadar fazla olacak ki... Özellikle seçim gecesi o kadar çok büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz” şeklinde konuştu.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Sofraların tadını kaçıracak! Kapıdaki büyük tehlike herkesi etkileyecek! Pirinç krizi geliyor…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'nde 'Gıda ve Enerji Güvenliği oturumunda konuştu. Dünyanın önümüzdeki yıl daha büyük bir gıda krizi ile karşı karşıya kalacağını söyleyen Erdoğan, "Buğday, ayçiçek yağı ve mısırdan sonra pirinç krizi çıkabilir" dedi.

Ev sahipleri dikkat! Büyükşehirlerden kira göçü dalgası büyüyor

Başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere büyükşehirler, yüksek kira bedelleri ile öğrencileri, dar gelirlileri olumsuz etkilerken devlet memurları için ise adeta sürgün yeri oldu. Maaşlarının büyük bir bölümünü kiraya vermek istemeyen memurların tayin talebinde patlama yaşanıyor.

Büyükşehirler Bilişim Zirvesi 2014 Haberi

Büyükşehirler Bilişim Zirvesi 2014


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi misafirliğinde Başiskele Welborn Hotel’de gerçekleştirilen Büyükşehirler Bilişim Zirvesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji ve Geliştirme Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu, Kamu Sertifikasyon Yöneticisi Hasan Başaran, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi CBS Geliştirme Uzmanı Yusuf Ziya Demirci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AYKOME Şube Müdürü Volkan Torpil, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CBS Müdürü Yunus Tekel ve İş Zekası Uzmanı Fikret Ergün, ‘’bilişim ve teknoloji’’ konuları ile ilgili sunum gerçekleştirdi. İki gün süren Büyükşehirler Bilişim Zirvesi, veda pastasının kesilmesiyle sona erdi.


TEKNOLOJİ HAYATIMIZIN PARÇASI


Büyükşehirler Bilişim Zirvesi’nde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu, ‘’Amacımız kentimizi yönetmek ve bunu yaparken de bilim ve teknolojiden elbette yararlanacağız. Teknoloji hayatımızın vazgeçilmez bir öğesi, biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak teknolojiyi en kaliteli şekilde şehrimizde...