27 / 04 / 2024

büyüleyici evler

büyüleyici evler

Evin dışı komşuların rahatsız olmasına yetiyor. Komşular tarafından yıkılmak istenen evin içi görenleri büyülüyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

KİPTAŞ'tan büyük fırsat! 18 taksitle 19 dükkan satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı satışa çıkarıyor...

Konutta fahiş fiyat krizi büyüyor!

Türkiye'de konut kiraları rekor seviyeye ulaştı. Son zamanlarda konut stokunun azalması ile beraber ev bulmak büyük sorun olurken bulunan evler de kiracıları zor duruma sokuyor.

Gazze'de ticari mahalleler ve dükkanlar büyük hasar gördü!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne günlerdir gerçekleştirdiği bombardıman sonucunda evler ve sokakların yanı sıra ticari mahaller ve dükkanlarda da büyük hasarlar oluştu.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler fiyat!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Multi Evler, Nidapark Küçükyalı'nın Büyükada etabında yer alıyor...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler görücüye çıkıyor!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler'de ön talep toplanıyor. Projede ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen multi evler yer alıyor. 

Ünlü isimlerin çocukları bu odalarda büyüyor!

Ünlü isimlerin yaşadığı semtler, oturdukları evler her daim merak edilen konulardandı. Peki ünlülerin çocukları nasıl odalarda büyüyor? İşte o odalar...

4.2 milyarlık Büyükyalı İstanbul'a Fendi imzası!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında İstanbul Zeytinburnu sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde Fendi Casa'nın tasarladığı evler satışa çıkarıldı.

Eminem'in Rochester Hills'teki büyüleyici evi!

Tüm dünyanın bildiği sahne adıyla Eminem ya da alter egosuyla Slim Shady, Michigan eyaletinde altı yatak odalı, dokuz banyolu muhteşem bir evde yaşıyor. İşte, Eminem'in Rochester Hills'teki büyüleyici evi.. 

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da!

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da gerçekleştirilecek. Projede bugüne kadar satışa çıkarılmayan özel daireler, “Yıldızlı Evler” olarak bugün görücüye çıktı.

büyüleyici evler Haberi

büyüleyici evler

Evin dış görünümü çirkin olduğu için komşuları evi yıktırmak istedi ama içini görünler gözlerine inanamadı.






İşte eski görünen evin büyüleyici iç tasarımı.