05 / 05 / 2024

Cafer İnan yeni şirket

Cafer İnan yeni şirket

CFR Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, bugün yeni bir şirket daha kurdu.

Kredi kartı kullananlara kötü haber! Kredi kartı faiz oranları artırıldı!

Milyonlarca kredi kartı kullanıcısını yakından ilgilendiren kritik karar Merkez Bankası'ndan geldi. Alınan yeni kararla birlikte kredi kartında aylık azami akdi faiz yüzde 4,25'e yükseltildi.

BDDK açıkladı! Taşıt kredilerinde taksit sınırı değişti!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), tarafından alınan  yeni karar doğrultusunda taşıt kredilerine ilişkin sınırlarda bir takım değişikliğe gidildiği açıklandı.

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Borsada yeni dönem! Resmen başladı! Borsa yatırımcıları dikkat!

​​​​​​​Borsa İstanbul'da açılış seansının işleyişi yönelik alınan yeni kararlar dün devreye girdi. Bu doğrultuda, ilk olarak pay piyasasında, paylarda açılış seansının emir toplama etabının son 5 dakikası hariç olmak üzere emir iptali, fiyat kötüleştirme ve miktar azaltımı gerçekleştirilecek.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

MTV Ödemeleri Belirlendi! Deprem Bölgesi Araçları Muaf mı? İşte 2023 Temmuz MTV Miktarları

Araç sahipleri için önemli bir konu olan MTV hakkında yeni bir karar alındı. Alınan kararla araç sahiplerinin ödemesi gereken vergi miktarı belli oldu. Deprem bölgesindeki tüm araçların ise MTV’den muaf tutulacağı açıklandı. İşte MTV konusunda alınan yeni kararlar hakkında tüm detaylar…

Almanya işçi alımı için düğmeye bastı! 1.98 milyon personel alınacak! Fırsatlar başlıyor!

Almaya işçi alımı için düğmeye bastı. Alınan yeni karara göre toplamda 1.98 milyon personel alımı olacak. Fırsatlar geliyor. İşte ayrıntılar...

4.500 lira verilecek! Resmi Gazete ‘de yayımlandı: Ücretsiz şehir içi ulaşımda yeni karar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından alınan yeni bir karar, ücretsiz şehir içi ulaşım için verilen gelir desteği ödemelerinin artırılmasını öngörüyor.

ASKİ’den peş peşe gelen su faturası müjdesi! Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak!

ASKİ abonelerini ilgilendiren yapılandırma müjdesi verilirken, son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğu belirtildi. Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak! İşte ASKİ abonelerine ilişkin alınan yeni karar…

Bir yıl ödemesiz 100 bin TL kredi! Devlet bankaları yardıma koştu!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından hem devlet hem de vatandaşlar bir araya geldi ve depremzedelerin yararlarının sarılması için seferber oldu. Depremzedelerin yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için alınan yeni kararlara bankalarda dahil oldu.

İŞKUR son dakika kararıyla 19 bin personel alacağını duyurdu! İşe alım çok kolaylaştı! Başvuran herkes iş sahibi olacak!

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük deprem felaketinin ardından, depremden etkilenen vatandaşlar için alınan yeni kararlar arsında istihdam ve sosyal güvenlik kalemleri de dahil edildi.

Araç sahipleri Dikkat! Bakanlıktan yeni akaryakıt Kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alınan yeni kararla akaryakıt sektöründe göze çarpan kayıt dışılığın önüne geçilecek. 

Deprem bölgesine bağış yapanlar dikkat! TCMB’den çok önemli açıklama geldi!

Deprem felaketinin ardından Merkez Bankası’da alınan yeni kararları duyurdu. Buna göre, deprem bölgesindeki firmaların reeskont kredileri ile Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi (YTAK) geri ödemelerinin vadeleri uzatıldı. Bunun dışında, deprem bağış hesaplarına yapılan transferlerde ücret alınmaması da

Cafer İnan yeni şirket Haberi

Cafer İnan yeni şirket

Colorist Şile projesini hayata geçiren CFR Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de CFR Yapı'nın Genel Merkez Ofisi'nde kuruldu. 

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a.Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut ,işyeri ,okul ,otel ,yurt ,yol ,köprü baraj,liman,sondaj kuyusu, fabrika, atölye,depo,spor tesisleri, kanalizasyonlar arıtma tesisleri,içme suyu boru depoların inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alım satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri taşeronluk hizmetleri,
b.Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve satmak ve ana sözleşmesinde yazılı...