10 / 05 / 2024

çakabey sefere çıktımı

çakabey sefere çıktımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yalova Özata Tersanesi' nde 117 milyon Euro'ya yaptırdığı 15 gemiden ilki olan " Çakabey " Körfezdeki ilk seferini Konak - Karşıyaka arasında yaptı.

15 yıl vadeli ilk evim konut kredisi çıktı mı, şartları neler?

İlk evini almayı isteyen vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıkladığı ve 1.20 faizli konut kredisi kampanyası, büyük bir heyecan yaratmıştı. Bu kampanya kapsamında, Orta Vadeli Program (OVP) olarak özellikle ilk kez ev sahibi olacak bireyleri desteklemeyi de hedefliyor.

Depremde 12 kişiye mezar olan Emek Apartmanı'nda kritik gelişme: Malzeme kalitesiz çıktı, mühendis tutuklandı!

Hatay'da geçen sene 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinde 12 kişinin hayatını kaybettiği Emek Apartmanı'nın inşaat mühendisi tutuklandı.

Kira geliri cazip olmaktan çıktı mı? Kira geliri elde edenler azaldı!

Nisan 2023’te 2.381.115 olan vergi mükellefi sayısı, 2023 Aralık'ta 2 milyon 266 bin 450'ye geriledi. Kira geliri cazip olmaktan çıktı mı? İşte ayrıntılar...

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne?

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? Yeni konut kredisi çıktı mı, kimler yararlanabilecek? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ilk kez ev sahibi olacaklar için yeni kampanyanın sinyalini vermişti. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? Düşük faizli konut kredisinden kimler yararlanabilecek? İşte detaylar...

İkinci el araçlarda fiyatlar gerileyecek mi? Otomotiv yatırım aracı olmaktan çıktı mı?

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil kampanyalarının 2024 ve 2025'te devam edeceğini, bunun da ikinci el piyasasında gerilmeye yol açacağını söyledi. Kılıçer, otomotivin artık bir yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti.

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Kartepe Parveen Konakları nerede? Parveen Konakları satışa çıktı mı?

Markalı Evim imzasıyla hayata geçirilen Parveen Konakları'nın tüm detayları belli oldu. Toplam 54 adet konut yer aldığı projenin konumu ve fiyat bilgisi de netlik kazandı. 

FGM Gloria nerede? FGM Gloria konut projesi satışa çıktı mı?

FGM Yapı imzasıyla İstanbul’un merkezinde, 240.000 metrekarelik alanda hayata geçirilen FGM Gloria satışları devam ediyor. Peki, FGM Gloria nerede?

Dünyada birçok ülkeden müşterisi vardı. Dev banka çöktü, müşterileri şaşkına döndü

Rusya'dan flaş bir haber geldi. Rusya merkezli ünlü bir banka iflas ettiğini açıkladı. Bankanın dünyanın her yerinden müşterisi olduğu öğrenildi.

Gözler Meclis'te: 90 bin taşerona kadro çıktı mı, son durum ne?

Taşerona kadro konusunda son gelişmeler gündemde yerini aldı. 90 bin taşerona kadro konusu TÜRK-İŞ ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmeleri sonrasında şekillendi. İşte detaylar...

Mahkumlara Genel Af Çıktı mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Önemli Açıklama!

Adalet Bakanlığı, cezaevi izinleri konusunda yapılan açıklamalarla gündeme geldi ve mahkumların odak noktası haline geldi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, denetimli serbestlik, açık ve kapalı cezaevindeki mahkumlar için alınan kararı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. İşte alınan son karar… 

2023 torba yasa çıktı mı? Ne zaman çıkacak?

Torba yasa için gözler TBMM’ye çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, torba yasanın tarihine ilişkin, "TBMM tatile girmeden, yani temmuzda torba yasayı çıkarma çalışmamız sürüyor" demişti. Peki, torba yasa çıktı mı? Ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

çakabey sefere çıktımı Haberi

çakabey sefere çıktımı

Saat 11.40'da Konak'tan demir alan Çakabey'in ilk seferine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu katıldı. Çakabey'in ilk seferine katılmanın heyecanını yaşayan yolcular. Başkan Koeaoğlu ile bol bol fotoğraf çektirdi. 10 dakika süren yolculuğun ardından Çakabey'in yanaştığı Karşıyaka Iskelesi'nde, Başkan Aziz Kocaoğlu'nu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar karşıladı. 

Koeaoğlu, 2017 yılı sonuna kadar 15 geminin de devreye gireceğini söyledi. 84 gün önce İzmir'e gelen Çakabey'in incelemeleri tamamlandıktan sonra sefere çıktığını kaydeden Başkan Koeaoğlu, "İlk seferini 11.40'da Konak lskelesi'nden yaptı. 

Çakabey ilk prototip olduğu için diğer gemilerde neyin eksik olduğu, şartnameye göre neyin yapılması gerektiği hem firma hem bizim arkadaşlarımız tarafından biliniyor. İkinci gemimiz de önümüzdeki haftalarda gelecek diye konuştu. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Koeaoğlu. kapanan II Özel İdaresi mallarının belediyeye ait...