07 / 05 / 2024

can 2015 depremleri

can 2015 depremleri

Van'ın Gevaş ilçesi olan 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 15.82 km derinlikte meydana gelen ve çevre ilçelerde de hissedilen depremde ilk bilgilere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, sarsıntı kentte paniğe neden oldu.

Türkiye'nin dehşet verici depremleri: En büyüğü 8 şiddetindeki yıkıcı güç!

Türkiye'de son dönemde meydana gelen Maraş Depremleri büyük hasara ve can kaybına neden oldu. 8 şiddetindeki en büyük deprem binlerce insanın hayatını kaybetmesine yol açtı. Antakya Depremi ise Türkiye tarihindeki en büyük deprem olarak kaydedildi! İşte Türkiye'nin en büyük depremleri...

Ordu'daki heyelanda can kaybını risk azaltma çalışmaları önledi!

Ordu'da heyelan meydana gelen bölgede, AFAD tarafından 2015 yılından bu yana belli aralıklarla kontroller yapıldığı ve riskli oldukları tespit edilen binaların boşaltılmasıyla can kayıplarının önlendiği belirtildi.

Tarsus'ta 5 mahallede 92 bin 222 metrekarelik yol yenilendi!

Mersin Tarsus'ta mahalleye dönüştürülen bölgelerde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Şevket Can, 2015-2016 yılı içerisinde 92 bin 222 metrekare parke taşı döşediklerini ifade etti.

Almanya'da ev kazaları trafikten üç kat daha fazla can aldı!

Almanya'da 2015 yılında ev kazaları trafik kazalarından neredeyse üç kat daha fazla can aldı. Bir yılda meydana gelen ev kazalarında 9 bin 815 kişi hayatını kaybetti. Bu bir önceki yıla oranla yaklaşık 800 kişilik bir artışa işaret ediyor.

Ümraniye Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Ümraniye Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi’nde görüşüldü. Başkan Hasan Can, raporla ilgili yaptığı konuşmada gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler aktardı...

Pelıcan Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelıcan Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musrtafa Arslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

2015 yılının ilk üç ayında 351 inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Türkiye’de son 10 yılda 11 bini aşkın işçi iş kazasında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıl 423 işçi inşaatlarda can verirken, 2015 yılının ilk üç ayında ise 351 işçi iş kazasında hayatını yitirdi.

Mersin'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can. 2015 yılında yapacağı bazı projeleri anlattı Başkan Şevket Can. 2015 yılında Tarsus'a ayrı bir de güzellik katacaklarını söyledi.

Kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2015 yılında yapacağı bazı projeleri anlattı. Başkan Can, 2015 yılında Tarsus’a ayrı bir güzellik katacaklarını söyledi...

Şevket Can Tarsus'un 2015 projelerini anlattı!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2015 yılında yapacağı bazı projeleri anlattı. Başkan Şevket Can, 2015 yılında Tarsus'a ayrı bir güzellik katacaklarını söyledi.

Berdan Irmağı'nın kenarında düzenleme yapılacak!

Berdan ırmağının kenarında düzenleme yapılacak. Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2015 yılında yapacağı bazı projeleri anlattı. Başkan Can, 2015 yılında Tarsus'a ayrı bir güzellik katacaklarını söyledi.

Maptriks, şube, mağaza açmak isteyen tüm kurumların can simidi oldu!

Türkiye genelinde 3.500’e yakın cadde ve sokağa 1 saat mesafede oturanların yaş, eğitim, cinsiyet ve gelir verilerini geliştirdiği yazılımla birleştiren Maptriks, şube, mağaza açmak isteyen tüm kurumların can simidi oldu.

Tahir Tellioğlu: Sağlam yapılarla can ve mal kaybı önlenebilir!

Tahir Tellioğlu, 2 yıl önce yaşanan Van depremi ile Türkiye'nin deprem gerçeğiyle birkez daha yüzleştiğini belirterek, sağlam yapılarla depremdeki mal ve can kayıplarının önüne geçilebileceğini belirtti...

can 2015 depremleri Haberi

can 2015 depremleri


AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre saat 15.58'de merkez üssü Van'ın Gevaş ilçesi olan 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 15.82 km derinlikte meydana gelen ve çevre ilçelerde de hissedilen depremde ilk bilgilere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, sarsıntı kentte paniğe neden oldu.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü depremin merkez üssünü Van'ın Gevaş ilçesine bağlı Yanıkçay Köyü olarak belirlerken, büyüklüğünü de 4.5 olarak...