04 / 05 / 2024

Çanakkale çan çevre duyurusu

Çanakkale çan çevre duyurusu

Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi tarafından IV Grup Maden Ruhsatları içerisinde Altın Gümüş Kurşun Madeni projesi için 29 Ocak 2015 günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Pendik’teki 90 dönümlük alan iki bakanlığı karşı karşıya getirdi!

İstanbul Pendik’te yer alan toplamda 90 dönümlük ormanlık alanı imara açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na karşı Mimarlar Odası'nın açtığı davaya, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü meslek odasının yanında müdahil oldu.

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut!

Yeni yatırımlar için hızlı bir şekilde çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman’ın Merkez ilçesi projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar…

Afet konutlarının teslimleri bu yıl gerçekleştirilecek!

Afetlerin sebep olduğu yaraları sarmak için hızla çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, sel ve deprem nedeniyle evsiz kalan vatandaşları bu sene de konutlarına kavuşturacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karaman'a konut müjdesi!

Karaman'da hayata geçirilen yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çevre ve şehircilikte TOKİ eliyle 4 bin 76 konut ve 302 Tarımköy konutuyla dükkanlar, okullar, ticaret merkezleri, hastaneler, yurtlar, camilerden oluşan 33 sosyal donatı alanını vatandaşlar

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı! 

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) ve ALKAŞ tarafından düzenlenen MIPIM 2022 toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tozkoparan kentsel dönüşüm projesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum: 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladık!

MIPIM 2022 tanıtım toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladıklarını söyledi.

Murat Kurum'dan Kanal İstanbul çıkışı!

TBMM Genel Kurulunda bakanlığın 2022 yılı bütçesi üzerinde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Türkiye'deki binaların yüzde 65'i güvenli hale getirildi!

TBMM Genel Kurulunda bakanlığının 2022 yılı bütçesi üzerine konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son kaynağı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!

18 Mart 2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı. Dev projede son kaynak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

Kentsel dönüşümle 775 bin 339 konut ve iş yeri yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,59 kentte  775 bin 339 konutun ve işyerinin yenilendiğini belirtti.

Çanakkale çan çevre duyurusu Haberi

Çanakkale çan çevre duyurusu

Çanakkale İli, Çan İlçesi, Dondurma Köyü civarında, Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi tarafından S:58628 ve S:60813 numaralı IV. Grup Maden ruhsatları içerisinde “Altın-Gümüş-Kurşun Madeni” projesinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılıma Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Çanakkale ili, Çan ilçesi,  Dondurma Köyü

Toplantı Yerinin Adresi:  Dondurma Köyü Konuk Odası 

Toplantı Tarihi Toplantı Saati:  29.01.2015...