21 / 05 / 2024

çanakkalede depremin ardından

çanakkalede depremin ardından

Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından depreme dayanıklı olmadığı belirlenen aralarında bir otel, iş hanı ve evlerin bulunduğu 10 binaya boşaltma kararı çıktı.

Dünyanın en pahalı emlak piyasasına sahip! Konut fiyatları 10 ayın ardından ilk kez yükseldi! 

Dünyanın en pahalı emlak piyasalarından biri olan Hong Kong'da  konut fiyatları Mart ayında yüzde 1,1 oranında artış göstererek 10 aylık bir düşüşün ardından ilk kez yükseldi. 

Merkez Bankası faiz kararının ardından altın ve dolarda yön değişti

Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık sürpriz faiz artırımının ardından piyasalardaki hareket yön değiştirdi.  Faiz artışı altın ve dolar kurunu da etkiledi. İşte faiz artırımı sonrası piyasanın durumu...

Ünlü ekonomistten korkutan açıklama: Önce Ramazan ardından da seçim zamlarına hazır olun

Akaryakıttan gıdaya, hizmetten giyime tüm tüketim ürünlerinde zamlar hız kesmeden devam ediyor. Evdeki hesap bir türlü çarşıyla tutmuyor.  Ekonomist Şenol Babuşçu zamların devam edeceğini belirterek, Ramazan zamları ardından da seçim zamlarının kapıda olduğunu söyledi.

Suriyeli diplomatlar kullanıyordu! Ankara'daki o bina 12 yılın ardından kiraya veriliyor!

Ankara-Şam arasındaki diplomatik ilişkilerin kopmasının ardından 12 yıl boyunca boş kalan Suriye’nin Ankara Büyükelçiliği binasının içinde yenileme çalışmaları yapılmaya başladı. 

Prof. Dr. Naci Görür: "Malatya'daki depremin ardından stres yüklendi"

Malatya'nın Pütürge ilçesinde dün meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından değerlendirmeler yaptı. Görür, "Depremin bu yöreye büyük depremler sırasında stres yüklenmesiyle oluştuğu da söylenebilir" diye konuştu.

Prof. Dr. Naci Görür Ege Denizi'ndeki depremin ardından uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında değerlendirmeler yaptı. Görür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Depremin yeri ilginç. Deprem Kuzey Marmara çukurluğunda, yani KAF’ın kuzey kolu üzerinde" dedi. İşte ayrıntılar...

Deprem sonrası Avcılar'daki 5 katlı bina mühürlendi! Kolonlarından ses geliyor...

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Avcılar'daki 5 katlı binada çatlakların oluşması üzerine inceleme başlatıldı ve sonrasında bina mühürlendi.

Deprem uzmanından Malatya depremi açıklaması: O fay harekete geçti! SON DAKİKA!

Malatya'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, önemli açıklamalarda bulundu. Peki deprem hangi fayda meydana geldi? İşte Görür'ün o açıklamaları... 

Depremin ardından konut fiyatları uçmuştu! O kentte rüzgar tersine döndü!

6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde konut fiyatları arttı. Bu noktada Konya'da artan konut fiyatları, sene sonuna doğru yılında gerilemeye başladı. Bu durum, konut yatırımının geri dönüş süresini de uzattı.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Depremin ardından 25 bin ağır hasarlı bina mahkemelik oldu!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 11 ilde enkaz kaldırma ve tekrar ihya çalışmaları sürüyor. AFAD’ın son verilerine göre, bölgesinde aradan geçen sürede 135 bin binanın enkazı kaldırılırken, 25 bin ağır hasarlı binanın mahkemelik olduğu belirtildi.

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

çanakkalede depremin ardından Haberi

çanakkalede depremin ardından

24 Mayıs'ta Gökçeada yakınlarında meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremin Çanakkale'de birçok binada hasara neden olduğu ortaya çıktı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, aralarında 1 otel, 1 iş hanı ve evlerin bulunduğu 10 binaya tahliye yazısı gönderdi. Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan bir iş merkezi, boşaltılarak giriş kapıları mühürlendi. İş hanının altındaki iş yerlerinin de kepenkleri kapatıldı. Bazı vatandaşlar yakınlarının yanına sığınırken, Çanakkale'de akrabası olmayan ve gidecek yeri bulunmayan vatandaşlar sitenin bahçesinde yaktıkları ateşin etrafında oturdu. Evine tahliye emri geldiğini, ancak gidecek yeri olmadığı için gece yatmaya tekrar evine gireceğini söyleyen Zihniye Büyükkülekçi, zor durumda olduklarını söyledi. 



Habertürk...