21 / 05 / 2024

Çankırı Ilgaz Ilısılık Köyü Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği

Çankırı Ilgaz Ilısılık Köyü Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği

Çankırı Ilgaz Ilısılık Köyü Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Tosun ve üyelerle bir araya gelen Başkan Altınok Öz, dernekte yaptığı konuşmada Kartal’da yapılan projeleri ve yapılacak çalışmaları anlattı.

Türkiye'de konut yatırımıyla vatandaşlık gözden geçirilmeli!

Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'de konut yatırımıyla vatandaşlık uygulamasının düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. İşte Demirel'in o açıklaması ve önerileri...

Türkiye en çok vatandaşlık satan ülke oldu: Konuta erişim imkansızlaşır!

Siyaset Sosyolojisi Doçenti Surak, yaklaşık 20 ülkenin yatırım yoluyla vatandaşlık sağladığına dikkat çekti ve Türkiye'nin en çok vatandaşlık satan ülke olduğunu açıkladı. 

Deprem uzmanından son dakika Bursa açıklaması: Bursa fay zonu 3-5 milyon yıldır orada! 7.3'lük deprem olur mu?

Marmara Denizi'nde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, Bursa'da 7.3'lük deprem üretebilecek aktif bir fay olduğu gündeme geldi. Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım...

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ'den Çankırı Eldivan'a 99 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinin ihalesi 11 Aralık tarihinde yapılacak. 99 adet konutu yer aldığı Çankırı TOKİ projesi Eldivan ilçesinde yükselecek.

SON DAKİKA: Yağlık ayçiçeği üreticilerine destek tutarı artırıldı: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Tarımsal destekleme ödemeleri çerçevesinde Trakya'daki Meriç ve Kuzey Marmara havzalarında yetiştirilen yağlık ayçiçeği için üreticilere ödenecek tutar kilogram başına artırıldı. Peki  yağlık ayçiçeği için kilogram başına ne kadar destek verilecek? 

Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? Son dakika müjdesi! 

Binlerce kişi 'Vatandaşlık maaşı ne zaman verilecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? İşte ayrıntılar...

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar? Tek tek açıklandı! 

Oturduğu binanın sağlamlığından emin olmak isteyenler bina dayanıklılık testi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar?

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Deprem dayanıklılık testi nasıl yapılır? Depreme dayanıklılık testi için nereye başvurulur?

Deprem testi günün en çok araştırılan soruları arasında yer almaktadır. Vatandaşlar özellikle “Deprem dayanıklılık testi nasıl yapılır?” sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

Genel sağlık sigortası hangi hastanelerde geçerli? Genel sağlık sigortası neleri kapsar?

Genel sağlık sigortasına dair vatandaşların merak ettiği birtakım hususlar vardır. İşte genel sağlık sigortasına dair detaylar!

Çankırı Ilgaz Ilısılık Köyü Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Haberi

Çankırı Ilgaz Ilısılık Köyü Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Çankırı Ilgaz Ilısılık Köyü Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete Kadir Gökmen Öğüt, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan da katıldı. Çankırı Ilgaz Ilısılık Köyü Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Tosun ve üyelerle bir araya gelen Başkan Altınok Öz, dernekte yaptığı konuşmada Kartal’da yapılan projeleri ve yapılacak çalışmaları anlattı. Hürriyet Mahallesi kanaat önderleriyle bir araya geldiklerini ve nasıl bir mahalle istediklerini sorduklarını söyleyen Başkan Altınok Öz şöyle konuştu: “ Hürriyet Mahallesi kanaat önderleriyle bir araya geldik. Onlara ‘Nasıl bir mahalle istiyorsunuz’ diye sorduk. Onların isteklerine göre şehir plancılarımız bir plan hazırladı. Deprem öncesi yapılan binaları tespit ettik.”  

Park ve yeşil alanı 300 bin metrekare çıkardık

2009...