02 / 05 / 2024

çankırıdaki uçak kütüphane ne zaman tamamlanacak

çankırıdaki uçak kütüphane ne zaman tamamlanacak

Çankırı Belediyesince satın alınan uçuş ömrünü doldurmuş " Airbus A 300 tipi " yolcu uçağının kütüphaneye dönüştürülmesi için çalışmalar sürüyor. Yürütülen çalışmaların 4 ayda tamamlanması planlanıyor.

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları düşüyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Kasım 2022.

Altın fiyatları resmen yerle bir oldu! Altın yatırımcılarına kötü haber! 12 Ekim 2022 altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 12 Ekim 2022 Çarşamba günü resmen yerle bir oldu. Altın fiyatlarını gören yatırımcılara kötü haber geldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kötü haber! Elinde altın olanlar acil bakın! 8 Ekim 2022 altın fiyatları

Bu hafta içinde hızla yükselen altın fiyatları haftanın son işlem günü olan cuma günü düşmeye başladı. Ons fiyatı dün 1713 dolardan işlem görürken bugün kötü haber geldi, ons altın 1695 dolar oldu. Elinde altın olanlar acil bakın, işte 8 Ekim 2022 son dakika güncel altın fiyatları.

5 soruda TOKİ Çankırı Sosyal Konut Projesi 2022! Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Çankırı konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Bitcoin'de sert düşüş yaşanırken kriptodan bir kötü haber daha!

2020 Aralık ayından sonra Bitcoin (BTC) ilk kez 22.600 dolara kadar düşerken, kripto paraya yatırım yapanlara bir kötü haber daha geldi.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Hatay'ın kütüphane ihtiyacı meclis gündeminde!

Hatay'ın Defne, Arsuz ve Payas ilçelerinin kütüphane ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Güzelmansur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

TMMOB'dan Karşıyaka’daki 'kat sıkıştırması' planlarına dava!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Karşıyaka ve Büyükşehir Belediyeleri'nin onayladığı “kat sıkıştırma” plan notlarına karşı dava açtı. TMMOB, kentsel fiziksel çevrenin iyileştirilmesinin zorunlu olduğuna dikkat çekti.

çankırıdaki uçak kütüphane ne zaman tamamlanacak Haberi

çankırıdaki uçak kütüphane ne zaman tamamlanacak


Çankırı Belediyesince satın alınan uçuş ömrünü doldurmuş Airbus A 300 tipi yolcu uçağının kütüphaneye dönüştürülmesi için çalışmalar sürüyor


Çankırı Belediyesince satın alınan uçuş ömrünü doldurmuş Airbus A 300 tipi yolcu uçağının kütüphaneye dönüştürülmesi için yürütülen çalışmaların 4 ayda tamamlanması planlanıyor.


Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "18 Ayda 18 Proje" kapsamında bir firmadan satın alınan 375 yolcu kapasiteli uçağın iç dizayn çalışmalarına devam edildiğini söyledi.


Uçağın parçalar halinde kente getirildiğini ve Esentepe mevkisindeki arazide montajının yapıldığını hatırlatan Dinç, kütüphanenin çocukların hayal dünyasına uygun tasarlanacağını vurguladı.


- "Kitap okuma oranı artacak"


Dinç, belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerine işaret ederek, "Yavrularımızın iyi eğitim alması ve kitap okuma alışkanlığı kazanmasını çok önemsiyoruz. Bu kapsamda okullarımıza yaptığımız kütüphanelerimizin yanında çocuklarımızın ilgisini artıracak yeni kütüphaneler de...