28 / 04 / 2024

cannes mipim

cannes mipim

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM' in 25'inci yılına özel düzenlenen davet iş dünyasını İstanbul'da bir araya getirdi...

Mipim için geri sayım başladı!

Türkiye'nin bu yıl da onur ülkesi olduğu Mipim fuarı için geri sayım başladı. Yabancı yatırımcıya Türkiye'nin sunduğu fırsatlar anlatılacağı fuarda, 18 firma ve 500 un üzerinde katılımcı yer alacak...

MIPIM Ödül Töreni'nde Türk projeler damgasını vurdu!

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı “MIPIM”de Türk projeleri “MIPIM Ödül Töreni”ne damgasını vurdu

Arkeo Park, MIPIM'de En İyi Büyük Ölçekli Kentsel Proje seçildi!

Yenikapı Transfer Noktası ve Arkeo Park Projesi Cannes’da ‘En İyi Büyük Ölçekli Kentsel Proje’ seçildi: MIPIM’de büyük ödül, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın...

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

İmar ve Kentsel Dönüşüm Kanunu bu yıl revize edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM'de, Türk ve uluslararası firmaları ziyaret etti. Sarı, İmar Kanunu, Kentsel Dönüşüm Kanunu gibi bütün mevzuatlar üzerinde çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

24 GPY Türk gayrimenkul piyasasını MIPIM’de masaya yatırdı!

24 GPY 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM’de “Türkiye Gayrimenkul Piyasası'nda Yeni Yatırım Olanakları ve Fırsatlar” konulu bir panel gerçekleştirdi.

Cannes MIPIM 2016'da Türk projelere yabancılardan yoğun ilgi!

Cannes’da, Türk projelerine yoğun ilgi yaşanıyor. 850 katılımcı ile en fazla katılım gerçekleştiren ülkelerin başında gelen Türkiye, inşaat şirketleri, belediyeler ve kamu kurumları ile fuarda milyarlarca liralık şov yaptı.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Çağlar, İstanbul'un gelecek yıllarda en çok büyüyecek ilk 10 şehir arasında bulunduğunu söyledi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor!

İstanbul görkemli maketi ile 4 gün MIPIM Fuarı'nda. İTO çadırında 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak.Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor..

Cannes MIPIM 2016 Fuarı yarın başlıyor!

Bugün uçaklar dolusu gayrimenkul profesyonelimiz, Fransa'nın Cannes kentine uçuyor. 90 ülkeden 20 binden fazla profesyoneli bir araya getiren MIPIM fuarında Türkiye, geçen yıl olduğu gibi ağırlığını koymaya hazırlanıyor.

İTO MIPIM'deki tanıtım alanını 685 metrekareye yükseltti!

İstanbul, Fransa'nın güneyindeki Cannes kentinde her yıl 21 bin gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM'e en büyük katılımını bu yıl gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

TOKİ projelerini MIPIM'de tanıtacak!

TOKİ projeleri, Fransa'nın Cannes kentinde her yıl 90'a yakın ülkeden 20 binin üzerinde gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak gösterilen MIPIM'de tanıtılacak

İZKA İnşaat MIPIM'da Yaşam Ataşehir Projesi'ni tanıtacak!

İZKA İnşaat 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösterecek. Yaşam Ataşehir Projesi, yatırımcıların beğenisine sunulacak.

cannes mipim Haberi

cannes mipim

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM'in 25'inci yılına özel düzenlenen davet iş dünyasını İstanbul'da bir araya getirdi. 


Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı olan MIPIM 2014, 11-14 Mart'ta düzenlenecek. 


Uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini Cannes'da bir araya getirecek olan fuarın bu yıl 25'inci senesi de kutlanacak. Fuara 1,5 ay ay kala MIPIM'in 25'inci yılına özel bir davet de İstanbul'da verildi. 


Ekonomist- Capital dergileri Yayın Yönetmeni Rauf Ateş, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Jones Lang Laselle Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın ev sahipliğinde Trump Tower'da düzenlenen davette MIPIM'in bu yılki gündemi değerlendirildi, program hakkında bilgi verildi....