25 / 07 / 2024

çatı uçması

çatı uçması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şiddetli lodos nedeniyle meydana gelen 297 çatı uçması, 229 ağaç devrilmesi olayına müdahale etti. Kentte rüzgarın hızı saatte 88 kilometreye çıktı.

Yabancılardan para en çok gayrimenkule geldi: 3.6 milyar dolar!

Türkiye'ye 2023’te gelen 10.6 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 3.6 milyar doları yabancılara satılan gayrimenkullerden geldi.  Vatandaş, “Yabancıya serbest, yerliye kota, bu kadar satış olursa ev fiyatlarının uçması normal”  diye tepki gösterdi.

Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil olmak üzere 4 il için fırtına uyarısı...

Meteoroloji, İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı, sağanak ve fırtına ile ilglii açıklama yaptı. İstanbul Valiliği de vatandaşlara, fırtına nedeni ile ulaşımda aksama, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

İsrail-Hamas çatışması nedeniyle petrol 92 dolara dayandı! İki felaket senaryosu kapıda!

İsrail-Hamas çatışması devam ederken; piyasaların gündemi petrol oldu. 5 Ekim tarihinde son 1 ayın en düşük rakamı olan 84 dolara düşen Brent petrol fiyatı, Hamas’ın 7 Ekim saldırılarının ardından yükselişe geçti.

Gaz fiyatları resmen uçtu! Sadece bir haftada yüzde 44,7 arttı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatları resmen uçtu. Fiyatları, İsrail-Filistin çatışmasından sonra derinleşen arz güvenliği endişelerine bağlı olarak bir haftada yüzde 44,7 oranında artış gösterdi.

İsrail-Filistin çatışmasının etkileyeceği 5 emtia ürünü peş peşe açıklandı! Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın!

Son günlerde başlayan İsrail-Filistin çatışması, binlerce insanın hayatını kaybetmesinin ve global bir krize sebep olmasının yanı sıra emtia ürünlerini de etkiledi. Çatışmanın başladığı günden itibaren altında büyük bir yükseliş görülürken, başka emtia ürünlerinin de etkileneceği açıklandı.

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

5 kg ayçiçek yağı 134 TL, 5 litre yumuşatıcı 65 TL! Sepet dolduracak çılgın indirim! A101 aktüel ürünler kataloğu

A101 haftanın indirimli aktüel ürünleri kataloğunu açıkladı. Paylaşılan katalogda 5 kg ayçiçek yağı 134 TL, 5 litre yumuşatıcı 65 TL'ye satışa sunuldu. İşte A101 indirimli aktüel ürünler kataloğu...

ŞOK Market'te 9 kg toz deterjan 164 TL, yumuşatıcı 30 TL! ŞOK online kataloğu 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

ŞOK Market 25-31 Ocak aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. ŞOK Market'te 9 kg toz deterjan 164 TL, yumuşatıcı 30 TL! ŞOK online kataloğu 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

A101'de düdüklü tencere 299 TL, Life by fakir yumuşatıcı 39 TL! A101 online kataloğu 26 Ocak 2023 fiyat listesi

A101 26 Ocak 2023 Perşembe tarihi itibari ile satışa sunulacak aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda düdüklü tencere 299 TL, Life by fakir yumuşatıcı 39 TL! A101 online kataloğu 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

BİM'de 5 kg yumuşatıcı 52 TL, sıvı deterjan 58 TL, İpana macun 24 TL! BİM online kataloğu 17 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 17 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda 5 kg yumuşatıcı 52 TL, sıvı deterjan 58 TL, İpana macun 24 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte BİM online kataloğu 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Rusya Türkiye’nin öncü olduğu tahıl koridoru anlaşmasını askıya aldı

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan son açıklamaya göre, Türkiye’nin öncü olduğu tahıl koridoru anlaşması askıya alındı. Rusya, bu karara gerekçe olarak ise devam eden savaşı gösterirken "Terör eylemi" vurgusu yaptı.

Altının 5 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı duyan olduğu yerde kalakaldı! Hemen bir göz atın

Altını olan ve ya altın almak herkes altının ne kadar olacağını merak ediyor ve araştırıyor. Altının 5 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı duyan olduğu yerde kalakaldı! Hemen bir göz atın...

çatı uçması Haberi

çatı uçması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentte etkili olan şiddetli lodos nedeniyle meydana gelen 297 çatı uçması, 229 ağaç devrilmesi olayına müdahale etti. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri, AKOM'da toplanarak, ihbarlar doğrultusunda olaylara müdahale etti. 


İstanbul'a son 4 günde metrekareye 50 kilogram yağış düştü. Rüzgarın hızı ise saatte 88 kilometreye çıktı. 


Lodosun etkisiyle sahil kesimlerinde deniz taşması nedeniyle yollarda göllenme meydana geldi. Dalga boyu yer yer 7 metreye ulaştı. Zeytinburnu, Pendik, Kartal sahillerinde, Ahtapot, Kocayusuf, afet müdahale aracı Hızır Güç ile mahsur kalan kişi ve araçlar kurtarıldı. 


Son 4 günde 297 çatı uçması, 229 ağaç devrilmesi yaşandı. Tabela uçması, direk devrilmesi gibi 450 olaya da müdahale edildi.


Pendik, Kartal, Kadıköy, Zeytinburnu sahillerinde sudan etkilenen 97 araç...