05 / 05 / 2024

Çekmeköy konut satış fiyatları

Çekmeköy konut satış fiyatları

Çekmeköy son yılların en önemli yerleşim merkezi olarak ön plana çıkıyor. Özellikle eğitim kurumlarının büyük kampüslerinin yeni yapılanma bölgesi olarak seçtiği bölgede fiyat artışı son 5 yılda yüzde 70 seviyesini aştı.

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Dev projenin 3. etabında 0.69 faiz fırsatı! 

Nef'in 2 günde 497 adet konut satışıyla rekora imza attığı Nef Çekmeköy projesinin yeni etabı Nef Koruköy resmen satışta. Projede 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO'dan Çekmeköy'e dev yatırım!

Emlak Konut GYO, Çekmeköy’de askeri alan sınırları içinde bulunan 312 bin 429 metrekarelik araziyi 937 milyon 289 bin TL bedel üzerinden satın almak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile protokol imzaladı. 

Birbahçe Çekmeköy'de 720 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Birleşim Grup tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen Birbahçe Çekmeköy projesinde satış süreci devam ediyor. Oturuma hazır projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Ormanköy Çekmeköy) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO, Bakanlığın Çekmeköy'deki arsasını 990 milyon TL'ye aldı!

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi GYO'larından Emlak Konut, geliştirdiği projelerinden dev bir satış protokolü imzaladığını açıkladı. Şirket, Çekmeköy'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı 990 milyon TL'ye satın aldı.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Çekmeköy konut satış fiyatları Haberi

Çekmeköy konut satış fiyatları

Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'ın haberine göre;  Çekmeköy, geniş arazileri sayesinde pek çok özel eğitim kurumunun kampüslerine de ev sahipliği yapıyor. 


Eğitim kurumlarının artmasıyla bölgede son 3 yıldır yoğun bir taşınma hareketi var. Üçüncü köprü bağlantı yolları, Kuzey Marmara Otoyolu, metro projesiyle şehir merkezlerine yakınlaşması da bu harekette önemli rol oynuyor. 

Konutla öne çıkıyor


Çekmeköy, konut yapılanmasıyla 5 yıldır markalı konut üreticilerinin önemli yatırım merkezlerinden bir olarak karşımıza çıkıyor. Merkezi iş alanlarına olan uzaklığı sebebiyle henüz ofis pazarında yer almıyor. Bölgede konut metrekare satış fiyatı ortalaması 3 bin lirayı geçiyor. 


Mevcut durumda konut metrekare satış fiyatı ortalaması 3 bin lirayı Ortalama konut metrekare satış fiyatı 1.500-2 bin lira bandında olduğu belirtiliyor. Endeksa.com verilerine göre, ortalama konut fiyatının 388 bin lira olduğu bölgede,...