08 / 05 / 2024

Cemal Metin Avcının barı kapatıldı mı

Cemal Metin Avcının barı kapatıldı mı

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

Biden, beklenen imzayı attı, hükümetin kapanması önlendi!

ABD Başkanı Joe Biden, hükümetin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısını imzaladı. Biden, “Milyonlarca çalışkan Amerikalıya gereksiz acı verecek gereksiz bir krizi önlemiş olduk” ifadesini kullandı.

Yellen ekonomik kriz yok dedi! ABD’nin borcu 33 trilyon doları geçti!

ABD Kongresinin, eylül sonunda yeni bir geçici bütçeyi geçirerek hükümetin kapanmasını önlemeye çalıştığı bir dönemde, ülkenin borcu tarihi seviyelere yükseldi. ABD Hazine Bakanlığının verilerine göre, borç miktarı 33,04 trilyon dolara çıktı.

Memur ve emekli memur zammında kritik viraj: Hükümet teklifini açıklayabilir

Yaklaşık 4 milyon memur ile 2,5 milyon memur emeklisini kapsayan 7'nci Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Hükümetin yarın kamunun zam teklifini açıklaması bekleniyor.

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas evli mi?

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas’ın mesleği nedir? Metin Barokas eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Metin tarafından kuruldu.

Depremzedeler hangi şartlarda konut sahibi olacak? İşte eylem planı

Hükümetin deprem sonrası planının detayları belli oldu. Şehirler taşınacak mı? Hükümetin planının detayları ortaya çıkmaya başladı?

iPhone'u olan herkes denemeli! İşte gizli iOS 16 özellikleri

İOS 16'da tanıtılan,  yeniden tasarlanmış bir kilit ekranı ve e-postaları ve metin mesajlarını gönderme  yeteneği gibi  tüm önemli özelliklerin altında , daha az bilinen birçok araç ve ayar vardır. İşte o ayarlar.

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Temmuz ayında kiralara ne kadar zam yapılacak? Temmuz 2022 kira artış oranı belli mi?

Konut kira fiyatlarındaki fahiş artışlar hükümetin yakın takibindeydi. Başta büyükşehirler olmak üzere, son dönemlerde vatandaşların gündemine gelen yüksek konut kiralarına yeni düzenleme getirildi. Peki, Temmuz ayında kiralara ne kadar zam yapılacak? İşte tüm detaylar...

Dolarda 9 TL beklentisi!

Türkiye'de hükümetin planının dolar hedefinin 9 TL olduğu ileri sürüldü. Reuters ajansı, 'kur korumalı mevduat' kararının nasıl alındığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cemal Metin Avcının barı kapatıldı mı Haberi

Cemal Metin Avcının barı kapatıldı mı

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın ‘Cüce’ adlı barı kapandı. Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, isim levhası siyah naylon ile kaplanarak kapatıldı. Duvarlarına da boyayla ‘katil’ yazıldı.

Muğla'da iktisat öğrencisi Pınar Gültekin (27) 16 Temmuz tarihinde kaybolmuş, gözaltına alınan bar işletmecisi Cemal Metin Avcı (32), Pınar Gültekin'i bağ evinde boğarak öldürdüğünü, cesedini çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etmişti. Ormanlık alanda Pınar Gültekin'in varil içinde üzerine beton dökülmüş yanmış cesedine ulaşılmasının ardından Avcı cinayetten...