02 / 05 / 2024

Cemil Tonbul

Cemil Tonbul

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Vali Türker, terörün bitirileceğine vurgu yaptı .Antalya'nın Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası açılışına birçok davetli katıldı.

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Neslihan Tonbul kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Neslihan Tonbul kimdir? Neslihan Tonbul daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Neslihan Tonbul'un eğitim hayatı nasıldı? Neslihan Tonbul 'un hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Karaaslan tarafından kuruldu.

Cemil İpekçi, Bodrum'daki 4 katlı villasını 250 yıllık kaktüs için aldı!

Modacı Cemil İpekçi’nin, Bodrum’un içindeki 4 katlı evi yıllardır görenleri şaşırtıyor. İpekçi, Osmanlı mimarisine uygun yaptırdığı villayı, avlusundaki 250 yıllık dev kaktüs sebebiyle satın aldığını belirtti...

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat etti! 

Bir süredir kanser tedavisi gören mimar, kültür insanı, siyasetçi kimlikleriyle tanınan, Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'ün de yeğeni olan Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Cemil Özgür İnşaat'ın kurucusu Cemil Özgür vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kurucusu ve onursal başkanı Cemil Özgür vefat etti.

Cemil Candaş davasında ağırlaştırılmış müebbet kararı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 10 sanığın yargılandığı dava sonuçlandı. Tutuklu sanık Şenol Şahin, 'kamu görevi nedeniyle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

Cemil Tonbul Haberi

Cemil Tonbul

Açılış törenine Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, protokol üyeleri, hayırseverler ile davetliler katıldı. Törende hayırlı bir eser açılışında bir araya geldiklerini ifade eden Vali Muammer Türker, canlarını ortaya koyan güvenlik birimlerinin çalışması ve vatandaşın desteğiyle terörün biteceğine vurgu yaparak, Türkiye'nin her şeye rağmen hızlı büyümeye devam edeceğini dile getirdi. Türker, konuşmaların ardından Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımında emeği geçen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Aksu eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım ile inşaata katkı sağlayan iş adamlarına teşekkür plaketi verdi.


Sabah...