24 / 07 / 2024

Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt

CCC İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Bozkurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Büyükçekmece, Atirus İş Merkezi'nde kuruldu.

Mehmet Cengiz'den yeni gayrimenkul şirketi!

1980 yılında kardeşi Ekrem Cengiz ile birlikte Cengiz İnşaat‘ını kuran Mehmet Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda İga Gayrimenkul Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu.

Cengiz Semercioğlu'ndan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu açıklaması!

HARBİYE Açık Hava sahnesinin yıkılacağı iddiaları üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazılı açıklama yaptı. Bu iddialara karşı Cengiz Semercioğlu da Twitter adresinden açıklama yaptı...

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi 126 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi 126 adet konut1 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Cengiz Ergün'den Kula'ya jeopark müzesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın büyükşehir olma süreci ve geçen iki yılda yaptıkları hizmetleri ve projelerini, düzenlediği bir basın toplantısıyla anlattı.

Mehmet Cengiz: 3. Havalimanı'na öncelik veriyoruz!

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz,Akkuyu Nükleer Santrali iddialarına açıklık getirerek, “İlgiliyiz ama başka işlerimiz de var. Önceliğimiz 3. havalimanı. Daha onu bitirmeliyiz” açıklamasında bulundu.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale İli, Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi 126 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Cengiz Ergün'den Akhisar Arena açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlıların yapım inşaatı yılan hikâyesine dönen Akhisar Arena Stadyumu için yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi.

Cengiz İnşaat ile Rasatom ortak mı?

BMM’de nükleer santrallerle ilgili konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili Kuyucuoğlu, Akkuyu’da yapımı süren nükleer santralin yapımını üstlenen Rus şirketin ortağının Cengiz İnşaat olduğunu söyledi.

Gökhan Bozkurt: İmar planında revizyon yapılmalı!

Bozkurt “Birinci aşama olan süre uzatımı kararı Kurul tarafından alındı. Bundan sonraki süreçte ivedilikle Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin “Koruma İmar Planı” ile ilgili revizyon çalışmalarını yaparak Anıtlar Kurulu’nun onayına sunması gerekli." dedi.

Bozkurt Denizcilik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Denizcilik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Turizm Anonim Şirketi, Fatih Bozkurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Sancaktepe, E.Sultan Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.

Hakan Cengiz 2. kez baba oldu!

Universal Yatırım GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz çiftinin ikinci kızları dünyaya geldi.Çiftin Berrak isminde bir kızları daha var.

Cengiz Sarıbay, İzmit'teki dayanıksız binalara karşı uyardı!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 17 Ağustos depremi sonrası hasarlı evler konusuna dikkat çeken Sarıbay, "İzmit'te 3.500'e yakın mezar ev bulunuyor" açıklaması yaptı.

Burdur Bozkurt Mahallesi'nde dönüşüm çalışmaları başlayacak!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, makamındaki basın toplantısında Bozkurt Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm hakkında açıklama yaptı. Ercengiz, ''Bozkurt Mahallesi'nde TOKİ yetkilendirilerek dönüşüm için çalışmalara başlanacak" dedi.

Cengiz Bozkurt Haberi

Cengiz Bozkurt

CCC İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Bozkurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


CCC İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...