29 / 04 / 2024

Cenk Üstünsöz

Cenk Üstünsöz

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Üstünsöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Fatih, Sirkeci Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye’de evler çok ucuz ama yabancıya! Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olması neredeyse imkânsız!

Türkiye'de yabancıların tatil semtlerine olan konut ilgisi devam ediyor. Bu durumu değerlendiren Alaattin Durmaz, Türkiye’deki yabancıların dövizdeki uçurum sayesinde çok rahat gayrimenkul sahibi olabildiklerini söyledi. Ancak Türklerin ise bir o kadar zorlandığını belirtti. 

Akaryakıtta çok konuşulacak karar! Duyanlar neye uğradığını şaşırdı! Aklınızı başınızdan alacak!

Son zamanlarda akaryakıta gelen zamlar sonrası depoları doldurmak neredeyse imkânsız hale geldi. Araç sahiplerinin beklediği indirim bir türlü gelmezken, gözler bankaların akaryakıt kampanyalarına çevrildi. Akbank da bu kapsamda çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı.

Ucuz fiyata konut almak isteyenlere piyango vurdu! 1.20 faizle konut kredisi geliyor! 

Türkiye'de artan konut fiyatları, banka konut kredi faizlerindeki yüksek faizlerden sonra ev almak neredeyse imkânsız hale geldi. Gündemde kamu bankalarının 1.20 faizle konut kredisi verileceği iddia ediliyor. İşte detaylar...

Seçimden sonra dolar ne olur? Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Dolar/TL kuru 20,47 seviyesini görerek Türk Lirası karşısında en yüksek değere ulaştı. Sçeimden sonrası için doların ne olacağı merak konusu.  Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim m? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Emekli vatandaşlar bu habere kesinlikle bakın! Maaşınız 7500 TL ve üstü ise...

7500 TL üstü maaşınız varsa bu bankadan geri ödeme olmadan peşin para elde edebilirsiniz. Emekli aylığı 7.500 TL ve üstü olanlar için yeni bir ilan yapıldı. Bu ilana göre, emekli maaşı 7.500 TL ve üstü olanlar peşin para elde edecekleri belirtildi.

Altın piri İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

Altın piri İslam Memiş, piyasalarda yoğun bir şekilde altın ve döviz alımının olduğunu belirtti. Vatandaşların bu gaza gelerek altın ve dolar almak için yarışa girmemeleri konusunda üstüne basa basa uyarılarda bulundu. Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

Kredi çekmek artık neredeyse imkânsız! Faizlerde rekor kırıldı!

Türkiye'nin seçim atmosferine girmesi ile birlikte risk almak istemeyen bankacılık sektörü kredide musluğu faizi artırarak keserken, yıllık faiz yüzde 30,35, aylık faiz ise yüzde 3,65 bandına çıktı.

Dolar 40 TL olacak! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa tarihi açıkladı! Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 40 TL olacağını söyleyerek üstüne basa basa tarihi açıkladı! Doları olanlar, dolar almak veya satmak isteyenler hemen baksın. Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın...

Asgari ücret 2023 hesaplamalarında deprem üstüne deprem! Bu rakamları duyanın ağzı kulaklarına vardı! Hemen siz de bakın

Milyonlarca çalışan 1 Ocak 2023 asgari ücret araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Asgari ücret 2023 hesaplamalarında deprem üstüne deprem yaşanıyor. Bu rakamları duyanın ağzı kulaklarına vardı... Hemen siz de bakın...

EYT formülü bekleyenler dikkat! 'Günsüz işe giriş' yapılanlar emekli olmak için nasıl bir yol izlemeli

EYT formülünün detaylarının ortaya çıkmasına  sayılı günler kaldı ancak hala durumu net olmayanlar bu kapsamda olup olmadığını bilmeyenler var. EYT için işe giriş tarihi çok önemli. İşe girişi yapılıp, prim yatırılmadıysa ne olur?

Otomobil almak artık hayal! 400 binin altında sadece 1 araç kaldı

Ucuz araba bulmak artık neredeyse imkânsız hale gelirken 400 bin liranın altında Kasım ayı itibariyle sadece tek bir model araç var. Vatandaşın son ümidi ise henüz bir rakam telaffuz edilmeyen TOGG olarak karşımıza çıkıyor.

Koçak altında fırsat üstüne fırsat! Altın baget yüzüklerde yüzde 20 indirim! 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Koçak altında fırsat üstüne fırsat indirimleri başladı. Koçak altın baget yüzüklerde net yüzde 20 indirim başladı. Buna ek olarak yeni üyelere yüzde 10 indirim fırsatı da sunuldu. Peki Koçak altında baget yüzük fiyatı ne kadar? İşte Koçak altın baget yüzük fiyat listesi.

Hassas ilaçlarda tehlike çanları çalıyor

İlaç bulunamama oranlarının artmasından endişe ettiklerini ifade eden İlaç Endüstrisi İşverenleri Sendikası (İEİS) Genel Sekreteri Savaş Malkoç, "Düşük fiyatlı ilaçlarda üretimin sürdürülebilmesi giderek zorlaşıyor, hatta imkânsız hale geliyor" diye konuştu.

Cenk Üstünsöz Haberi

Cenk Üstünsöz

Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Üstünsöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Fatih, Sirkeci Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Üstünsöz Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU:MADDE:3 - Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır;TURİZM a) Otelcilik ve Seyahat Acenteliği 1 - Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj,pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistiktesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki...