29 / 04 / 2024

cephe sorunu

cephe sorunu

Kentsel dönüşümün kalbinin attığı Kadıköy'de firma sayısı 500'e ulaşırken, binalarda cephe sorunu ortaya çıkmaya başladı.

Kadıköy'de kentsel dönüşüm 15 yıl sürecek!

KENTSEL dönüşümün kalbinin attığı Kadıköy'de firma sayısı 500'e ulaşırken, binalarda cephe sorunu ortaya çıkmaya başladı. Aydoğan, Bağdat Caddesi'nin rant merkezi haline geldiğini ve bu yüzden herkesin müteahhitliğe soyunduğunu ifade ediyor.

Aydoğan İnşaat cephe sorununa dikkat çekti!

Kentsel dönüşümün kalbinin attığı Kadıköy'de firma sayısı 500'e ulaşırken, binalarda cephe sorunu ortaya çıkmaya başladı.

Kentsel dönüşümde cepheye standart getirilmeli!

İstanbul'da kentsel dönüşüm özellikle Kadıköy ağırlıklı olarak devam ederken, yenilenen binalarda cephe sorunu ortaya çıkmaya başladı. 'Kent dokusunun korunması için cepheye standart getirilmeli' görüşü yaygın...

Devlet cephelere standart getirmeli!

Kentsel dönüşümün kalbinin attığı Kadıköy’de firma sayısı 500’e ulaşırken, binalarda cephe sorunu ortaya çıkmaya başladı. İrfan Aydoğan, daha sağlıklı binaların inşa edilmesi için devletin cephelere bir standart getirmesini istiyor.

Orman kadastrosu sorunu bitiyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, yıllardır bitirilemeyen orman kadastrosu sorunu için çalışma başlattı. Orman kadastrosu yapılmamış yaklaşık 5 bin 700 mahalle ve köy biriminde gerçek orman sınırları belli olacak.

Karamürsel'de dış cephe giydirmesi ile ilgili toplantı yapıldı!

Karamürsel'de dış Karamürsel Belediyesi Kent Estetiği projesi genişletilerek devam ediyor. Karamürsel'de kent estetiği adına dış cephe giydirmesiyle ilgili yapılacak değişim projesi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Edirne'nin altyapı sorunu devam ediyor!

Edirne’de yaşanan sel baskınları ile ilgili konuşan uzmanlar, “ Alt yapının yenilenmesi de sorunu çözmeyecektir. Çünkü tüm dere yatakları kapatıldı ve üzerlerine ev yapıldı ” dediler.

Mersin Stadyumu'nun zemin sorunu devam ediyor!

Mersin Stadyumu'nda yer alan zemin sorunu için çalışmalar sürüyor. Zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasının Antalya'da oynanması kararına itiraz eden Mersin İdmanyurdu, sorunu çözmek için çalışıyor.

Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorunu için çalışmalar sürüyor!

Mersin Stadyumu'nda yer alan zemin sorunu için çalışmalar sürüyor. Zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasının Antalya'da oynanması kararına itiraz eden Mersin İdmanyurdu, sorunu çözmek için çalışıyor.

İzmir'deki toplu ulaşım sorunu okulların açılmasıyla artacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin devrim olarak nitelendirip başladığı, ancak İzmirliler için "çile" haline gelen toplu ulaşım sorunu bugün daha da artacak. 100 bin öğrencinin ders başı yapacak olması nedeniyle metro, vapur ve otobüslerde çile çekecek

Namık Kemal Lisesi'nin otopark sorunu bitmiyor!

Namık Kemal Lisesi'nin otopark sorunu bitmiyor. 1888 yılında kurulan Namık Kemal Lisesi'nin bahçesini otopark olarak işleten Simer Otomotiv Şirketi'nin sözleşmesi, bir süre önce alınan SİT kararı nedeniyle feshedilmişti.

Yusuf Hacısüleyman: Turizmde altyapı sorunu büyüyor!

Sık yapılan seçimler nedeniyle sektör sorunlarının günden dışı kaldığına dikkat çeken Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Hacısüleyman, "Turizmde altyapı sorunu giderek büyüyor" dedi.

Harman Mahallesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Mamak Harman Mahallesi'nde çözüm bekleyen imar sorunu tarih oldu. 586 kişi tapusuna kavuşmanın mutluluğunu yaşadı Mamak Belediyesi, ilçe sınırlarındaki gerekli imar değişikliliklerini yaparak vatandaşların mağduriyetini gideriyor

cephe sorunu Haberi

cephe sorunu

Kentsel dönüşümün kalbinin attığı Kadıköy'de firma sayısı 500'e ulaşırken, binalarda cephe sorunu ortaya çıkmaya başladı. Kentsel yenileme çalışmalarında cephe standardının sağlanmasını söyleyen Aydoğan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan,  "Kentsel yenilemede ortaya çıkan en önemli problemlerden bir tanesini binaların cepheleri oluşturuyor. Yenileme yapılırken bir cephe karmaşası var. Herkes istediği malzemeden, cephe yapmamalı. Avrupa normlarında nefes alabilen, ısı yalıtımına katkı sağlayan malzemeler seçilmelidir. Standardı olmayan malzemeler, risk...