01 / 07 / 2024

Ceram MG Dış Ticaret Limited Şirketi

Ceram MG Dış Ticaret Limited Şirketi

Ceram MG Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdelmajid Ben Mohamed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs 2015 tarihinde Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.

MG mayıs ayı kampanyasını duyurdu! MG HS modellerinde avantajlı kredi oranları ve cazip fiyatlar sizleri bekliyor...

Türkiye’nin 2023'te en hızlı büyüyen otomobil markası ödülünü alan MG, mayıs ayına özel fiyatlarını ve çok avantajlı satış desteklerini duyurdu. MG HS modellerinde özel indirim fırsatları.

MG Şubat 2024 kampanyaları için düğmeye bastı! Bu modeli alan tam 1 yıl şarj parası ödemeyecek!

İngiltere’nin en köklü otomobil devleri arasında yer alan MG yeni kampanyası için düğmeye bastı. Farklı modeller için pek çok kampanya sunulurken, bu ay MG4 satın alanlar ise 1 yıl boyunca şarj parası ödemeyecek.

MG yılın en büyük kampanyasını başlattı! Aralık ayına özel 0 faiz fırsatı!

Köklü İngiliz otomobil markası MG, yeni kampanyalar için düğmeye bastı. İşte MG'nin 0 faiz imkanı sunulan Aralık ayı kampanyası ile ilgili detaylar...

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre MG modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları aynı anda sunuluyor...

MG’den 50 bin liraya varan takas desteği ve avantajlı kredi fırsatı!

Elektrikli modellerinin de ürün gamına katılması sonrasında yeni bir dönem başlatan MG, 2022 yılının son çeyreğinde Ekim ayına özel düşük faizli kredi veya takas desteği sunuyor.

Mg Plan Proje Mimarlık Mühendislik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Mg Plan Proje Mimarlık Mühendislik Hizmetler Limited Şirketi dün Sancaktepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gülşen tarafından kuruldu.

Mg Metal Teknik Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mg Metal Teknik Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'a tarafından kuruldu.

MG Grup Turizm İnşaat Emlak Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MG Grup Turizm İnşaat Emlak Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Buğu ve M.Helal Khalıl Abdalla ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Eyüp'de kuruldu.

MG Gülçiçek Gebze'de tesis kurdu!

Yüzde 100 yerli sermayeli esans üreticisi MG Gülçiçek (MG International Fragrance Company), 65 milyon dolarlık yatırımıyla dünyanın tek bir çatı altındaki ilk entegre esans üretim tesisini kurdu.

MG Gülçiçek Gebze'de entegre esans üretim tesisi kurdu!

Dünyaca ünlü parfüm markalarına esans üreten MG Gülçiçek, Gebze'de 65 milyon $'lık yatırımla dünyanın tek bir çatı altındaki ilk entegre esans üretim tesisini kurdu.

MG Gülçiçek'ten Kocaeli'ye 65 milyon dolarlık yatırım!

Esans üreticisi MG Gülçiçek 65 milyon dolarlık yatırımıyla dünyanın tek bir çatı altındaki ilk entegre esans üretim tesisini kurdu.

Kocaeli'de MG Gülçiçek'in esans üretim tesisi açıldı!

Yüzde yüz yerli sermayeli esans üreticisi MG Gülçiçek, dünyanın tek bir çatı altındaki ilk entegre esans üretim tesisini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılım gösterdiği törenle hizmete açtı.

MG Gülçiçek, Gebze Güzeller OSB'de fabrika kurdu!

Yüzde yüz yerli sermayeli esans üreticisi MG Gülçiçek (MG International Fragrance Company) 65 milyon USD’lik yatırımıyla dünyanın tek bir çatı altındaki ilk entegre esans üretim tesisini Gebze Güzeller OSB'de kurdu

Ceram MG Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ceram MG Dış Ticaret Limited Şirketi

Ceram MG Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdelmajid Ben Mohamed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


Ceram MG Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla,kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer,yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her türlü nalburiye malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, c. İnşaat sanayi ve konutlarla ilgili her türlü plastikten mamul boru, doğrama,kapı, pencere, sineklik, dekorasyon ve süs eşyası, masa ve sandalye gibi malzemelerin alımı,satımı,ithalatını, ihracatını yapmak. d.Seramikten mamul her türlü küvetler, hidromasajlı küvetler, banyo kabinleri,duş kabinleri, pisuvarlar, klozetler, hela taşları, lavabolar, eviyeler,...