24 / 07 / 2024

çerkezköy adalet sarayı ne zaman açılacak

çerkezköy adalet sarayı ne zaman açılacak

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde son iki yılda yaşanan iki sel felaketinde sular altında kalan Çerkezköy Adliyesi, Fatih Mahallesi’ndeki yeni Çerkezköy Adalet Sarayı binasına taşınmak için gün sayıyor....

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Mersin Erdemli Adalet Sarayı bu yıl açılacak!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasında sona yaklaşıldı. Erdemli Adalet Sarayı'nın bu yıl içinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Gölcük Adalet Sarayı açıldı!

Gölcük´te yıkılan eski cezaevi yerine inşa edilen Gölcük Adalet Sarayı´nın resmi açılışı yapıldı. Siyasi protokolün yoğun katılım sağladığı açılışa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Çerkezköy Türkan Saylan Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile beraber Çerkezköy ve Saray ilçelerinde bazı incelemelerde bulundu.

Gölcük Adalet Sarayı tamamlandı!

Gölcük'te geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Adalet Sarayı'nın yapımı hemen hemen tamamlandı. Adalet sarayı, geçtiğimiz gün Gölcük Protokolü'nü ağırladı

Batman Adalet Sarayı Mayıs’ta hizmete açılıyor!

2 Yıl gibi bir sürede yapımı tamamlanan Batman Adalet Sarayı, açılış için gün sayıyor. 24 Mahkeme salonu ile 33 duruşma salonun bulunduğu Saray’da, 500’den fazla yargı mensubu ve personel görev yapacak.

Çorum Osmancık Adalet Sarayı binası himete açıldı!

Çorum’un Osmancık ilçesinde 1 yıl önce Adalet Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanarak inşaatına başlanan Osmancık Adalet Sarayı Projesi bitim aşamasına geldi.

Gölcük Adalet Sarayı Nisan'da hizmete açılacak!

Gölcük’ün önemli ihtiyaçlarından biri olan Adalet Sarayı’nın yapımı büyük hızla devam ediyor. Adalet Sarayı’nın dış ve iç cephe sıvama işlemleri de bitirilmiş durumda. Mantolama işlemi tamamlanan binada dış cephe çalışmalarının da sonuna geliniyor.

Menderes Türel'den Finike'ye adalet sarayı müjdesi!

Finike’yi ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yılardır beklenen Adalet Sarayının bir sene içinde ilçeye kazandırılacağını, modern bölge halinin ihalesinin 1 Aralık’ta yapılacağını söyledi.

Gölcük Adalet Sarayı Nisan 2016'da hizmete girecek!

Gölcük’ün önemli ihtiyaçlarından biri olan Adalet Sarayının yapımı büyük hızla devam ediyor. Binanın katlarının meydana çıkmasıyla birlikte, Adalet Sarayı'nın dış ve iç cephe sıvama işlemleri de bitirilmiş durumda...

Gölcük Adalet Sarayı’nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Gölcük’ün ihtiyacı olan ve yıllarca geciktirilen Gölcük Adalet Sarayı’ndaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. 5 aylık bir çalışma sonucunda adalet sarayının betonarme işlemi bitirildi, duvar yapımının da yüzde 90’ı tamamlandı.

çerkezköy adalet sarayı ne zaman açılacak Haberi

çerkezköy adalet sarayı ne zaman açılacak

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde son iki yılda yaşanan iki sel felaketinde sular altında kalan Çerkezköy Adliyesi, Fatih Mahallesi’ndeki yeni Çerkezköy Adalet Sarayı binasına taşınmak için gün sayıyor. Çerkezköy Adliye Sarayı’nın hafriyat çalışmaları 2012 Mayıs ayında başlamış, inşaat yapım işi ise kısa bir süre önce tamamlanmıştı. Son iki yılda yaşanan sel felaketlerinde mevcut Hükümet Konağı’nın sular altında kalması nedeni ile giriş katta bulunan arşiv ve dosya bölümlerinin büyük kısmı tahrip olmuştu. Çerkezköy Adliyesi yetkilileri, bugünlerde ise Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Adliye Sarayı’na taşınmaya hazırlanıyor. Devlet Malzeme Ofisi’nden gelen büro malzemeleri yeni binaya yerleştirildi. Çerkezköy Adliyesi’nin önümüzdeki haftalarda yeni binasında hizmet vermeye başlayacağı tahmin ediliyor.


Pirsus...