24 / 07 / 2024

çerkezköy adliyesi yeni binaya ne zaman taşınacak

çerkezköy adliyesi yeni binaya ne zaman taşınacak

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde son iki yılda yaşanan iki sel felaketinde sular altında kalan Çerkezköy Adliyesi, Fatih Mahallesi’ndeki yeni Çerkezköy Adalet Sarayı binasına taşınmak için gün sayıyor....

Power İnşaat Cadde Çerkezköy projesi resmen başlıyor! 819 milyon TL'lik karma proje geliyor!

Power İnşaat, Tekirdağ'da inşa edeceği yeni projesi Cadde Çerkezköy'ün inşaatına resmen başlıyor. Karma proje olarak yükselecek olan Cadde Çerkezköy, 819 milyon 63 bin TL'ye mal olacak.

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

Çerkezköy'e hayırseverlerden yeni anaokulu!  

Tekirdağ Çerkezköy'de devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okulların yapımı sürüyor. Bölge esnaflarından Fikri Güner'in yaptıracağı 3 derslikli anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Arçelik'in Çerkezköy'deki yeni fabrikası açıldı!

Arçelik'in Çerkezköy'de inşa ettiği elektronik fabrikası hizmete açıldı. 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen yeni tesiste üretime başlanacak.

Çerkezköy'e yeni OSB kuruluyor!

Metrekare fiyatlarının bin 500 dolara kadar çıktığı sanayi bölgesi için Tekirdağ çözümü üretildi, bu kapsamda Çerkezköy Kapaklı’ya yenir organize sanayi bölgesi kurulacak

Kenan İmirzalıoğlu Çerkezköy’de 10 dönüm arsa aldı!

Kenan İmirzalıoğlu, yeni yatırımını toprağa yaptı. Ünlü aktör, Çerkezköy’de 10 dönüm tarla aldı. İlçe merkezine 1 saat uzaklıktaki arsada çiftlik kurmayı planlıyor.

Tekirdağ Çerkezköy'e yeni köprü!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaretlerine Çerkezköy İlçesi ile devam etti. Devam eden projeler hakkında Başkan Akay'dan bilgi alan Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Taşkın Önleme ve Köprü inşaatını yerinde inceledi.

Çerkezköy'e yeni üst geçit!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün ve Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ile beraber Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde incelemeler yaptı.

Çerkezköy'de 2015 yılında 469 yapı ruhsatı verildi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 2015 yılında toplam 697 bin 214,62 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı düzenlendiğini belirten Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü yetkilileri, 2015 yılında toplam 469 yeni yapı ve kat ilavesi düzenlendi.

2015 yılında Çerkezköy'de ne kadar iskan verildi?

Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, 2015 yılının ilk 11 ayında aylık ortalama 54 bin 808 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı ve toplam 366 yeni yapı ve kat ilavesi kat ruhsatı verildi.

Çerkezköy'e 2 yeni otopark yapılacak!

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Aralık ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Kentte iki yeni otopark yapımı için de onay çıktı. İşte ayrıntılar...

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu tadilatı 120 gün sonra bitiyor!

Tekirdağ iline bağlı Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi'nde 2004 yılından beri atıl durumda bekletilen ve çürümeye terk edilen Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda tadilat çalışmaları Başlıyor.

Çerkezköy Spor Salonu'nda tadilat başlıyor!

İstasyon Mahallesi'nde 2004 yılından beri atıl durumda bekletilen ve çürümeye terk edilen Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda deprem testi olumlu çıkınca tadilat çalışmalarına karar verildi.

çerkezköy adliyesi yeni binaya ne zaman taşınacak Haberi

çerkezköy adliyesi yeni binaya ne zaman taşınacak

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde son iki yılda yaşanan iki sel felaketinde sular altında kalan Çerkezköy Adliyesi, Fatih Mahallesi’ndeki yeni Çerkezköy Adalet Sarayı binasına taşınmak için gün sayıyor. Çerkezköy Adliye Sarayı’nın hafriyat çalışmaları 2012 Mayıs ayında başlamış, inşaat yapım işi ise kısa bir süre önce tamamlanmıştı. Son iki yılda yaşanan sel felaketlerinde mevcut Hükümet Konağı’nın sular altında kalması nedeni ile giriş katta bulunan arşiv ve dosya bölümlerinin büyük kısmı tahrip olmuştu. Çerkezköy Adliyesi yetkilileri, bugünlerde ise Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Adliye Sarayı’na taşınmaya hazırlanıyor. Devlet Malzeme Ofisi’nden gelen büro malzemeleri yeni binaya yerleştirildi. Çerkezköy Adliyesi’nin önümüzdeki haftalarda yeni binasında hizmet vermeye başlayacağı tahmin ediliyor.


Pirsus...