13 / 05 / 2024

cerrahpaşa hastanesi taşınma

cerrahpaşa hastanesi taşınma

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde dert bitmiyor, bitecek gibi de görünmüyor... Kentin en önemli hastanelerinden biri, her gün yeni bir sorunla karşı karşıya kalıyor. Bir kere hastane tam 10 aydır çatırdıyor

Evinden taşınmak zorunda kalanlara 11 bin TL taşınma yardımı verilecek! Taşınma yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kapsamında hasarlı durumdaki konutlar tek tek yıkılıyor. Devlet, bu konutlarda yaşayanları mağdur etmeyeceğini açıklayarak, 11 bin TL taşınma yardımı vereceğini duyurdu. Peki taşınma yardımı nasıl alınır? 

İstanbul'dan taşınma kararı alan Prof. Dr. Celal Şengör, Marmara depremi sonrası neler olacağını tek tek anlattı!

Mega kent İstanbul'dan taşınma kararı alan Prof. Dr. Celal Şengör, Marmara depremi sonrası neler olacağını tek tek anlattı... İşte Prof. Dr. Celal Şengör'ün o açıklamaları...

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, depremden etkilenenler için yapılacak hane başı destek ödemelerini peş peşe açıkladı. Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Cumhurbaşkanı açıkladı! Depremzedelere 15 bin TL taşınma yardımı başladı… Nasıl başvurulacak?

Alınan kararla afetzede vatandaşlara yapılacak 15 bin lira taşınma yardımı ödemelerinin başladığı haberini bölgeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki taşınma yardımına nasıl başvurulur?

Devlet depremzedeye hangi destekleri sağlıyor? Kira, taşınma yardımı ne kadar? 100 bin TL'lik destek kimlere verilecek?

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde evleri yıkılan veya ağır hasara uğrayan depremzedelere 10 bin liralık destek ödemesi başladı. Devlet bunun yanı sıra kira ve taşınma yardımı, işsizlik ödeneği ve mazot yardımı gibi çeşitli destekler de sunacak.

Yusufeli 7’nci kez taşınıyor! Taşınma yazın başlayacak!

Yusufeli Barajı nedeniyle sular altına gömülecek ilçede taşınma başlıyor. Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, yeni yerleşim yerine taşınma süreci ise yazın başlayacağını açıkladı.

İzmir'de ağır hasarlı binalar için 13 bin lira taşınma ve kira yardımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ağır hasarlı binalarda ev sahibi olanlara 13 bin lira taşınma ve kira yardımı, yine ağır hasarlı binalarda 5 bin lira kiracılarımıza taşınma ve kira yardımı, orta hasarlı binalarda 5 bin lira taşınma yardımı veriyoruz" dedi.

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

İzmir'de evleri hasar gören kiracılara 5 bin lira taşınma ve kira yardımı yapılacak!

İzmir'de eşyasını alamayan vatandaşlara hane başına 30 bin lira eşya yardımı, yıkılmış, acil yıkılacak ve ağır hasarlı evlerin sahiplerine 13 bin lira, evleri bu durumda olan kiracılara da 5 bin lira taşınma ve kira yardımı yapılacak.

İkinci el konutta taşınma hareketleri yüzde 46,7 geriledi!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2020 yılı ilk yarıyıl sonuçlarına göre, geçtiğimiz yıl İstanbul Avrupa Yakası’nda 352 bini aşan toplam taşınma hareketi bu yıl aynı dönemde yüzde 40,7’lik bir düşüş ile birlikte 208 bin seviyesine geriledi.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

cerrahpaşa hastanesi taşınma Haberi

cerrahpaşa hastanesi taşınma

HASTALAR TİTREDİ
Önce, ISKİ'nin tünel çalışması nedeniyle E-l ve E-2 blokları çatlamıştı. Ardından, Marmaray metro tüneli çalışmaları yüzünden iki bina daha hasar görmüştü. Üstüne üstlük, Yapılan incelemede yeni iki bina dışında tüm binaların ekonomik ömrünü tamamladığı tespit edilmiş, rektörlük de hastaneyi taşımak için hastane arayışına geçmişti. Yeni binayla ilgili halihazırda bir gelişme yok ama Cerrahpaşa'nın hali her geçen gün daha da vahim bir hale geliyor, örneğin geçtiğimiz hafta sonu, acil ve nöroloji servislerinde kalorifer yanmadı. Hastalar bu soğuk havada tir tir titredi. Bitmedi... Şiddetli yağmurla birlikte bazı binaları da su bastı. Anlayacağınız Cerrahpaşa iflas etti.

Hali hal değil
Ve tabii ki hafta sonu acil servise gidenler neye uğradığım şaşırdı. Doğal olarak Acil Şikâyet Hattı da isyan mesajlarıyla doldu taştı. Uzun...