01 / 05 / 2024

CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi

CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi

CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Büyükşehir’in kentsel dönüşüm adı altında ‘insanları, yerinden yurdundan edip, her birini başka yerlere dağıttığını’ vurgulayarak, kendilerinin ise dönüşümü yerinde yaptıklarını belirtti.

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

Ataşehir'deki 87 ATM 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'deki 87 ATM alanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Ataşehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir Örnek Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL bedelle satışa çıkardı.

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Ataşehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir Örnek Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL bedelle satışa çıkardı.

Ataşehir Belediyesi'nden 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi 2268 ada 1 parselde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL'ye satıyor...

CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Haberi

CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi

CHP’den Ataşehir Belediyesi için yeniden aday olan İlgezdi, şunları söyledi: “CHP, kentsel yenilemeden yanadır. Biz de partimizin ilkelerine uygun olarak Ataşehir’de vatandaşlarımızı komşularından ayırmadan, çocuklarımızı arkadaşlarından koparmadan yenilemeyi yerinde sağlıyoruz. Biz gördük ki AKP hükümeti Tarlabaşı, Başıbüyük, Sulukule ve benzeri örneklerde insanları evlerinden yurtlarından etti. Kentsel dönüşüm adeta kanayan bir yaraya dönüştü.”


İmar ve ulaşım gibi konularda yetkinin Büyükşehir’de olduğunu söyleyen İlgezdi, şöyle konuştu: “Bunlar çözülemediyse Büyükşehir yapmadı. Planları ben hazırladım yine de yapmadı. Meclis’ten büyük kararlar geçti artık. Büyükşehir’e bir planı veriyorsunuz yapmıyorsa 6 ay içinde Çevre ve Şehircilik Bakanı onaylayıp vermek zorunda. Artık Büyükşehir’i beklemek zorunda değiliz. Zaten onlarla devam etmeyeceği için de sorun yok. İkinci dönemimizde AKP’li belediyelerin yara haline getirdiği imar sorununu da kökten çözeceğiz.”

“Ataşehir’de daha...