29 / 07 / 2024

chp toki evlerinin fiyatınımı düşürecek

chp toki evlerinin fiyatınımı düşürecek

CHP iktidarında isteyen herkesin konut sahibi olabileceği vurgulanan bildirgede, TOKİ'nin yapacağı sosyal konutlardan arsa ücreti alınmayacağı ve maliyetin yüzde 40 oranında düşürüleceği sözü verildi.

CHP'li Nermin Yıldırım Kara'dan TOKİ tepkisi: 2022 projesinin ihalesini bile yapamadı!

Hatay’da deprem öncesinin konutları bile teslim edilemezken, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara yaptığı açıklamada “TOKİ işini zamanında yapsa yurttaş evsiz kalmayacaktı." dedi.

İzmir Karabağlar'daki 750 TOKİ konutuna CHP engeli! AK Parti'li Hüseyin Uzun: İtirazlardan vazgeçin!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Hüseyin Uzun, CHP’li Karabağlar Belediyesi'ne TOKİ konutları ile ilgili tepki gösterdi. İşte Karabağlar'da yapılamayan TOKİ konutları ile ilgili gelişmeler...

AK Partili Mahmut Atilla Kaya'dan 15 maddelik 'Karabağlar TOKİ' açıklaması: CHP ile mücadele etmeye devam edeceğiz!

Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay'ın TOKİ arazisi ile ilgili açıklamalarına tam 15 maddeyle yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "750 dar gelirli hemşehrimiz için CHP ile mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

CHP'li Özgür Karabat: 'Vatandaşlar TOKİ'den 250-300 bin liraya konut beklerken fiyatlar 4 milyon TL'ye çıktı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat 6 Şubat depremlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada vatandaşlar 250-300 bin liraya konut almayı beklerken şimdi bu konutların fiyatları 4 milyon liraya kadar çıktığını söyledi.

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

Adıyaman'da afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumu TBMM'de!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan bazı köylerde yaşanan afet neticesinde yapılan afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumuna ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ evlerinin satış fiyatının düşürülmesi talebi mecliste!

TOKİ tarafından yapılan evlerin satış fiyatının ve site aidatlarının düşürülmesi talebi meclis gündemine taşındı. Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray'daki TOKİ evlerinin 72'si kiraya verildi!

Aksaray'da TOKİ tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan aylık 100 lira ödemeli 1+1 dairelerden 72'sinin kiraya verildiği tespit edilince, evler boşaltıldı. Evi satın alan ailelerin sözleşmeleri iptal edildi.

Akçadağ TOKİ evlerinin teslimi yarın!

Malatya'nın Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 308 konutun anahtar tesliminin yarın yapılacağı bildirildi.

CHP atıl TOKİ konutları için kanun teklifi hazırladı!

Teklif, atıl durumdaki TOKİ konutlarının kamu ve özel öğrenci yurtlarına dönüştürülmesine öngörüyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun imzasıyla hazırlanan teklif, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Van'da TOKİ evlerinin sahipleri kurayla belirlendi!

Van'da TOKİ tarafından kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında satışa sunulan 226 konut, bugün yapılan kura ile hak sahiplerine teslim edildi. Kuraya katılan aileler büyük heyecan yaşadı.

chp toki evlerinin fiyatınımı düşürecek Haberi

chp toki evlerinin fiyatınımı düşürecek

CHP Seçim Bildirgesi kamuoyuna açıklandı. "Önce Türkiye" başlığı altında 227 sayfadan oluşan bildirgede, taşeron sisteminin kaldırılması, asgari ücretin bin 500 lira olması, aile sigortası gibi vaatlere yer verildi. 


CHP'nin bugün kamuoyuyla paylaşılan seçim bildirgesinin ön sözünde, CHP'nin tüm siyasi partilerle görüşebilen, tüm toplum kesimlerinin başvurabildiği tek parti konumunda olduğu savunuluyor. 


Toplumsal hayatın her alanında bir buhran yaşandığı öne sürülen bildirgede, CHP'nin bu buhranların temelinde yatan 5 ana sorunu çözeceği iddia ediliyor. 


"Toplumsal Çatışma" ve "Kürt Sorunu" başlığında ise AK Parti iktidarında ayrımcılık, ötekileştirme ve kutuplaştırmanın hayatın her alanına damga vurduğu öne sürülüyor. 


AK Parti'nin "Kürt sorununu 'kapalı kapılar ardında' TBMM'den kaçırarak, demokratik meşruiyet olmadan çözmeye çalıştığı" vurgulanan bildirgede, bu durumun "elinde silah olanı" güçlendirdiği kaydediliyor. 


İktidarın sorunu çözmek yerine derinleştirdiği belirtilen bildirgede, "AKP'nin gizli...