02 / 05 / 2024

Christopher Gerhart

Christopher Gerhart

Bir ev satın almak istiyorsunuz, ama yeterince birikiminiz yok mu? Kimileri bu nedenle bütün yaratıcılığını kullanarak olmayacak işlere girişiyor.

FED yöneticisinden dikkat çeken faiz mesajı!

Fed Başkanı Christopher Waller, piyasa beklentileri doğrultusunda bir sonraki toplantısında 25 baz puanlık faiz artırımını destekleyeceğini söyledi.

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Jewers Doors Turkey Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Jewers Doors Turkey Mühendislik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Christopher NÇ Jewers tarafından kuruldu. 

Merkez Bankası faiz oranlarını biraz daha düşürebilir!

Saxo Bank'ın Makro Strateji Müdürü Christopher Dembik, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB), Türk lirası ve ekonomiye ilişkin süreci ele alışının oldukça iyi olduğunu belirterek, "Merkez Bankası faiz oranlarını biraz daha düşürebilir." dedi.

Berlin Duvarı yeniden inşa ediliyor!

Yıllarca Almanya’nın başkenti Berlin’i ikiye ayıran Berlin Duvarı, yeniden yapılıyor. Alman sanatçı Christopher Bauder, duvarın yıkılmasının 25’inci yıldönümü kapsamında duvarı kendi üslubuyla yeniden yaratıyor. İşte yeni Berlin Duvarı...

Afrika Enerji Forumu gerçekleşti!

Zambiya Enerji Bakanı Christopher Yaluma "Zambiya yatırımları dört gözle bekliyor. Zambiya çok ilginç yatırım fırsatları sunuyor. Özellikle eğitim, madencilik, enerji ve turizm alanlarında yatırım çekiyor" dedi.

Türkiye, Avrupanın tedarik üssü olabilir!

Vaillant Türkiye Müdürü Christopher Grosser, Türkiyenin ilerleyen yıllarda Avrupanın üretim ve tedarik üssü olabileceğini söyledi. Grosser, geçtiğimiz aylarda Japonyada yaşanan felaketin etkilerinin uzun vadede de devam edeceğini belirtti

Christopher Gerhart Haberi

Christopher Gerhart

Christopher Gerhart 33 yaşında bir hapishaneye taşınmış.


"O zamanlar cezaevi toprakları üzerinde bekâr odaları vardı. Yurt gibi bir yerdi. Ayda 25 dolar ödüyordum. Sadece temel ihtiyaçlarımı karşılayabiliyordum, ama masrafım azdı" diyor.



Şimdi 50 yaşında olan Arkansaslı Gerhart, burada 18 ay kalıp yeterince depozit biriktirince bir apartman dairesi satın almış.


Ev fiyatları sürekli arttığı ve kiraların yüksek olduğu yerlerde ev satın alacak parayı biriktirmek oldukça zor.


ABD'de ev sahibi olmayan 35 yaş altı kişilerin yüzde 77'si neden olarak buna maddi güçlerinin yetmediğini söylüyor.


İngiltere'de ise insanlar ev satın almak için gereken depoziti biriktirmek için 5,5 yılı göze aldıklarını ifade ediyor. 2016'da ilk evlerini satın alan insanlar bir önceki yıla oranla yüzde 13 artışla ortalama 33 bin sterlin depozit ödedi.



Uzmanlar, insanların gayrimenkul almanın iyi...